Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Παντρεμένος επιχειρηματίας δίνει πάνω από 1.000 ευρώ “μισθό” στην… “παράνομη” ερωμένη του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια για τον 52χρονο παντρεμένο επιχειρηματία και την μόλις …25 χρόνων ξανθιά ερωμένη του! Για την οποία λέγεται ότι έχει συμφωνήσει μαζί του πως θα τον συνοδεύει σε εξόδους και θα τον ικανοποιεί στις ιδιαίτερες στιγμές του με… μηνιαία αμοιβή!

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο Dete.gr της έχει νοικιάσει και πανάκριβο διαμέρισμα σε πολυκατοικία της παραλιακής οδού της Πάτρας, με απέραντη θέα, ενώ τα συνολικά έσοδά της από αυτήν την κρυφή, κατά τα άλλα σχέση, ξεπερνούν το χιλιάρικο!

Στην αρχή κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό. Η ομολογουμένως εντυπωσιακή και καλλίγραμμη νεαρή είναι άεργη και εμφανίζεται ως “εισοδηματίας”.
Κάνει τη μεγάλη ζωή αλλά άτομα που την ξέρουν λένε ότι πάντοτε φρόντιζε να συνάπτει ερωτικές σχέσεις με ευκατάστατους και μεγαλύτερους από εκείνη.

Ο νυν “παράνομος” σύντροφός της την παρουσίασε ως βοηθό του στην επιχείρηση ώστε να δικαιολογεί τις κοινές τους εξόδους.
Αλλά τα κους κους άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστή η αλήθεια σε συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων.
Οι οποίοι μαθαίνοντας για τις αμοιβές, τα διαμερίσματα και άλλα παρόμοια, προσπαθούν να τον συνετίσουν προτού διαλύσει το σπίτι του και καταστραφεί και ο ίδιος…

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Περαστικοί έδειραν οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε άνθρωπο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε