Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Πεδίο μάχης με μολότοφ, δακρυγόνα και φωτιές-Δείτε βίντεο!

ΦΩΤΟ από dete.gr

Οι αντιεξουσιαστές έκαψαν ελληνικές σημαίες, ενώ το κέντρο θύμιζε θάλαμο αερίων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μόλις ολοκληρώθηκε η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Νεαροί μετά την πορεία άναψαν φωτιές στο παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου, έκαψαν κάδους και έφτιαξαν οδοφράγματα.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας τους απέκλεισαν και τους ¨χώρισαν” στα δύο. Μία μεγάλη ομάδα παρέμεινε στην οδό Κορίνθου και κάποιοι πήγαν στην Πλατεία Ολγας.
Εικόνα από το κέντρο της Πάτρας - ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Οι αντιεξουσιαστές έκαψαν ελληνικές σημαίες, ενώ το κέντρο θύμιζε θάλαμο αερίων. Σύμφωνα με το thebest.gr, ήταν  πολύ δύσκολο να αναπνεύσει κανείς απο τα δακρυγόνα που έπεφταν βροχή. Κάηκαν πολλοί κάδοι ενώ στο σημείο πήγε  και η Πυροσβεστική. Δείτε το βίντεο από το dete.gr…

Ένταση όμως επικράτησε και νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Πάτρας, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσε πορεία με την αφορμή της επετείου του Πολυτεχνείου, επιχείρησε να προκαλέσει φθορές σε τραπεζικό κατάστημα στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Νικολάου.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να τους απωθήσει. Η πορεία των περίπου 200 ατόμων κατέληξε στο παράρτημα της οδού Κορίνθου απ’ όπου και ξεκίνησε. Εκεί, σύμφωνα με το dete.gr, υπήρξε μεγάλη ένταση, με τους αντιεξουσιαστές να πετούν στα ΜΑΤ νεράτζια και ό,τι άλλο είχαν μαζί τους. Tα ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα.

Δείτε το βίντεο από το attacktv.gr…


Διαβάστε εδώ για όλα όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας


Διαβάστε εδώ για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε