Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Πέθανε ο Αντώνης Σαλούρος της Λαϊκής Ενότητας – Δώρισε όργανα σε 5 ανθρώπους

ΦΩΤΟ από tempo24
ΦΩΤΟ από tempo24

Έφυγε από τη ζωή μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο σε ηλικία 62 ετών ο Αντώνης Σαλούρος, στέλεχος της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και αγωνιστής της Αριστεράς και του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Ο Αντώνης Σαλούρος, που γεννήθηκε το 1954, υπηρέτησε από τα νεανικά του χρόνια την υπόθεση της Αριστεράς και τα συμφέροντα των εργατών, των εργαζομένων, του λαού και της νεολαίας, στην Πάτρα, τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στο Μεσολόγγι, στην Αθήνα, πάλι τελευταία στην Πάτρα, αλλά και όπου τον καλούσε το καθήκον σε όλη τη χώρα.

Πάντα στις πρώτες γραμμές των εργατικών, λαϊκών και πολιτικών αγώνων, ως εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και ως ενεργό μέλος του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, είτε ως απλό μέλος είτε σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης. Στην αρχή ως Πρόεδρος του πρωτοβάθμιου σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Μεσολογγίου και του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου, μετά ως μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και εν συνεχεία ως μέλος της Διοίκησης και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήρια των μελών της στην αγαπημένη του συντρόφισσα και σε όλους τους οικείους του.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο Tempo24, με το θάνατό του, ο Αντώνης Σαλούρος χάρισε ζωή σε πέντε ανθρώπους, με τη δωρεά οργάνων του, ως ύστατη πράξη αλληλεγγύης.

Η κηδεία του θα γίνει στο Μεσολόγγι, την Παρασκευή 19/8, στις 6 το απόγευμα, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

Πηγή: Tempo24

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε