Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Πέθανε σε φοβερό τροχαίο ο Λάμπης Χριστόπουλος – Οι σταθμοί της ζωής του!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον Λάμπη Χριστόπουλο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Το φορτηγάκι που οδηγούσε ”καρφώθηκε” σε ελιά…

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, θα τελεστεί η κηδεία του Λάμπη Χριστόπουλου, πρώην δημοτικού συμβούλου και διευθυντή του δήμου Αιγίου, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων την ώρα που οδηγούσε το φορτηγάκι του επί της επαρχιακής οδού Αιγίου-Παρασκευής, επιστρέφοντας στο Αίγιο. Το όχημά του προσέκρουσε σε ελιά, ο ίδιος ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο εκλιπών, είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στον Δήμο Αιγιαλείας ως υπάλληλος και αργότερα ως διευθυντής αλλά και αργότερα ως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ επί θητείας Στάθη Θεοδωρακόπουλου, με τον οποίο ήταν στενοί συγγενείς (παντρεμένοι με δύο αδελφές).

Επίσης είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Αιγίου επί σειρά ετών, με την παράταξη του κ. Θεοδωρακόπουλου. Ήταν παντρεμένος με την Στέλλα Πούλου και είχε δύο παιδιά, τον Απόστολο και την Εύη. Στην εργασία του αλλά και στην κοινωνική του ζωή, είχε διακριθεί για το ήθος και τη σοβαρότητά του.

Πηγή: filodimos.gr, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε