Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: «Προσβολή που δεν βρέθηκε κάποιος υπουργός στην παρέλαση»

φωτό από patrastimes
φωτό από patrastimes

Επιδοκιμασίες από πολίτες στη στρατιωτική ηγεσία κατά την κατάθεση στεφάνων μετά τη Δοξολογία.

«Τιμούμε τους νεκρούς μας. Δίνουμε υπόσχεση πως θα είμαστε καλύτεροι. Η πατρίδα περνά δύσκολες ώρες. Με τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη θα τα ξεπεράσουμε όλα». Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Μανώλης Αγγελάκας, εξερχόμενος της Δοξολογίας που έγινε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Πάτρας.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος ήταν ο μόνος που έδωσε το «παρών» στις εκδηλώσεις (εκτός των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Β. Χατζηλάμπρου, Μ. Κανελλοπούλου και ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλο, που διαδήλωσαν με τους πολίτες) χαρακτήρισε ως προσβολή το γεγονός πως κανένας υπουργός δεν βρέθηκε όπως χαρακτηριστικά είπε «στη Δυτική συμπρωτεύουσα, για τη μέρα, τους ήρωες και την πόλη».

Και κάλεσε τον Α. Σαμαρά: «Ο πρωθυπουργός λέει πως δεν υπολογίζει το κόστος. Όμως εδώ δεν είδαμε κανέναν. Ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτεί και αυτός να πει το «όχι» που ταιριάζει σε αυτή τη στιγμή».

Νωρίτερα, όπως γράφει το patrastimes.gr πριν τη Δοξολογία, περίπου πενήντα άτομα, μέλη της Κίνησης Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό, διαμαρτυρήθηκαν επί της οδού Μαιζώνος, ενώ κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Όλγας), πολίτες διαμαρτυρήθηκαν στον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης φωνάζοντας «ντροπή», ενώ χειροκρότησαν τα μέλη της στρατιωτικής ηγεσίας, της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Παρέλαση με συγκεντρώσεις, πορείες και… διμοιρίες των ΜΑΤ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε