Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Στη φυλακή για τον βιασμό 15χρονης μαθήτριας – ”Με χτυπούσαν και με βίαζαν διαδοχικά”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε κατάσταση σοκ η 15χρονη μαθήτρια που περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο τον βιασμό της – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δεύτερο δράστη…

Εντολή για μεταγωγή σε Σωφρονιστικό Κατάστημα έδωσαν με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέας και Ανακριτής Πατρών για τον 44χρονο που συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης και βιασμού 15χρονης. Ο δράστης μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, οδηγήθηκε εκ νέου στον Ανακριτή Πατρών προκειμένου να απολογηθεί. Μετά την απόφαση της προφυλάκισης του, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών, όπου και παραμένει, μέχρι να οριστεί τις επόμενες ώρες σε ποιες φυλακές θα μεταχθεί. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμα άνδρας συνεργός του δράστη.

Υπενθυμίζεται πως η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε το απόγευμα της 31ης Μαρτίου στην Πάτρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου. Οι δυο δράστες ακινητοποίησαν την 15χρονη και αφού την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, ασκώντας της σωματική βία την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αξιοποιώντας στοιχεία, ταυτοποιησαν τα πλήρη στοιχεία του 44χρονου και σε έρευνα που ενήργησαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Η 15χρονη παρακολουθείται από ειδικούς επιστήμονες, ενώ δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες ήταν ιδιαίτερα βίαιοι παρά τις σπαρακτικές εκκλήσεις της ανήλικης να σταματήσουν.

Πηγή: ilialive.gr, tempo24.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε