Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Στην Ψυχιατρική Κλινική ο 31χρονος που προσπάθησε να πατήσει με το αυτοκίνητο αστυνομικούς

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο μεταφέρθηκε, προκειμένου να νοσηλευτεί, ο 31χρονος Ιταλός, ο οποίος χθες το πρωί, στην προσπάθειά του να διαφύγει τη σύλληψη στην περιοχή της Κρήνης, κινήθηκε απειλητικά με το αυτοκίνητό του κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα για να τον σταματήσουν οι άνδρες της αστυνομίας να πυροβολήσουν το αριστερό λάστιχο του οχήματος.

Ο 31χρονος, μετά τη σύλληψή του, αφού εξετάστηκε από γιατρούς, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στην Ψυχιατρική Κλινική.

Συνελήφθη, χθες νωρίς το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιταλίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίσταση και απείθεια.

Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ, ο δράστης πήγε σε πρατήριο άρτου, στην Πάτρα και πήρε διάφορα τρόφιμα και τσιγάρα, χωρίς να καταβάλλει το ακριβές αντίτιμο και αφού μπήκε σε αυτοκίνητο, εξαφανίστηκε.

Στο πλαίσιο ερευνών για την εξιχνίαση της κλοπής, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το πρωί, στην Κρήνη Πατρών, τον 31χρονο, μέσα στο όχημά του και επιχείρησαν να τον ελέγξουν, ενώ ο δράστης δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τους και προσπαθώντας να διαφύγει, κινήθηκε απειλητικά με το αυτοκίνητο εναντίον τους.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του 31χρονου, πυροβολώντας το μπροστινό αριστερό τροχό του και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος κατά τη σύλληψή του, προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Πηγή: PatrasTimes

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε