Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Συγκλονίζει η μάχη του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα να κρατηθεί στη ζωή – Η ανάρτηση της μάνας στο facebook (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από το tempo24.gr
ΦΩΤΟ από το tempo24.gr

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, δίνει ο 17χρονος Γιώργος Νταγιούκλας που τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη Παρασκευή στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα…

Τα μηνύματα μέχρι στιγμής των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου είναι θετικά για την πορεία της υγείας του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πατρών. Όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες, οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το ένα αιμάτωμα που είχε στο κεφάλι, ενώ το δεύτερο και πιο σοβαρό αρχίζει και υποχωρεί! Αύριο ή την Τρίτη το αργότερο θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν και να διαπιστώσουν έτσι αν υπάρχει άλλη ζημιά.

Ώρες αγωνίας περνούν η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του 17χρονου. Η μητέρα του Γιώργου, μέσω facebook ζητά να ανάψουμε ένα κερί και να κάνουμε μια προσευχή για εκείνον. ”Η κατάσταση του Γιώργου παραμένει σταθερή, δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που ζω απ όλους εσάς, να ξέρετε μόλις μπαίνω μεσα του λέω οτι μου γράφετε του λέω ποιοι είναι έξω, θέλω να με ακούσει, δεν μπορεί να μην με ακούσει”.

”Έχεις δείξει ότι είσαι μαχητής στον αγωνιστικό χώρο δεν το βάζεις κάτω. Σίγουρα και τώρα δίνεις μια άλλη μάχη και είμαι σίγουρος ότι θα την κερδίσεις. Ο Θεός και Παναγία να είναι δίπλα σου. Εύχομαι να σηκωθείς γρήγορα και να βγεις νικητής γιατί είσαι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στο χώρο”, έγραψε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Γνώμη, Χαράλαμπος Γαλαριώτης.

Πηγή: tempo24.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε