Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Συγκλονίζει το βίντεο για τον 17χρονο Γιώργο που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του σε σχολείο!

Ο άτυχος Γιώργος που δολοφονήθηκε σε σχολείο - ΦΩΤΟ από youtube
Ο άτυχος Γιώργος που δολοφονήθηκε σε σχολείο - ΦΩΤΟ από youtube

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με τον αδικοχαμένο Γιώργο Αλεξανδρόπουλο, που έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείο του, από σφαίρες 15χρονου συμμαθητή του…

Ένα συγκινητικό βίντεο έφτιαξαν οι φίλοι του Γιώργου Αλεξανδρόπουλου που την προηγούμενη Κυριακή έπεσε νεκρός στο προαύλιο του 2ου δημοτικού σχολείου της Κάτω Αχαΐας από σφαίρες φίλου του. Στο βίντεο παρουσιάζονται οι όμορφες στιγμές του Γιώργου, όταν ο 17χρονος χαμογελούσε και έκανε όνειρα για τη ζωή.

Δύο εικοσιτετράωρα μετά την κηδεία του 17χρονου γιου της η μητέρα του Γιώργου Αλεξανδρόπουλου μίλησε για πρώτη φορά για το χαμό του παιδιού της από τον 15χρονο που τον σκότωσε με καραμπίνα στο δημοτικό σχολείο της Κάτω Αχαΐας.

Η μητέρα του 17χρονου αποκάλυψε ότι είχε φιλοξενήσει μερικές φορές τον 15χρονο δράστη στο σπίτι της, αλλά είχε πει στον γιο της ότι δεν της άρεσε ο χαρακτήρας του και είχε του ζητήσει να μην τον καλέσει ξανά.«Είπα στον γιο μου «Δεν θέλω να τον ξαναφέρεις στο σπίτι». Δεν τον ξαναέφερε αλλά έκαναν παρέα έξω», δήλωσε. Δράστης και θύμα ήταν φίλοι από το περασμένο καλοκαίρι.

«Ερχόντουσαν σπίτι μου, τρώγανε, έκαναν γυμναστική. Τρεις τέσσερις φορές έχει έρθει σπίτι μου. Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι και έγιναν φίλοι. Έτσι όπως τον έβλεπα που έμπαινε σπίτι μου, σαν χαρακτήρας δεν μου άρεσε από την αρχή. Το έλεγα στο γιο μου. Κοίταζε έτσι πολύ… Η κόρη μου μού είπε ότι την είχε ενοχλήσει 2-3 φορές. Είχε το νούμερό της και της έστελνε μηνύματα και στο δρόμο που την έβλεπε της μίλαγε. Ήθελε να κάνει σχέση με την κόρη μου κι αυτή δεν ήθελε».

Ο άτυχος Γιώργος που δολοφονήθηκε σε σχολείο - ΦΩΤΟ από youtube

Για τον αδικοχαμένο γιο της η μητέρα λέει: «Ήταν το καλύτερο παιδί! Τι να πω; Δεν έχω κουράγιο να μιλήσω. Αυτό παιδί τσακώθηκε με τον γιο μου γιατί πείραζε συνέχεια την κόρη μου. Κι επειδή τον ρώτησε «τι έγινε με την αδερφή μου», άρχισαν να βρίζονται.

Αυτό το παιδί έφυγε και μετά από λίγη ώρα ήρθε με την καραμπίνα και τον πυροβόλησε. Όταν έφυγε του είπε «θα σε κανονίσω». Μάλωσαν, ήρθε ένα παιδί τους χώρισε, τον απείλησε και έφυγε. Μετά από μία ώρα ήρθε με την καραμπίνα. Δεν πρόλαβε το παιδί μου… Ήταν καλό παιδί. Δεν είχε πειράξει άνθρωπο».

Πηγή: tempo24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε