Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Συνελήφθη ο κακοποιός που είχε ταμπουρωθεί σε πολυκατοικία

Αποκλεισμένη η περιοχή γύρω από την πολυκατοικία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αποκλεισμένη η περιοχή γύρω από την πολυκατοικία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνελήφθη τελικά ο κακοποιός στην Πάτρα που είχε ταμπουρωθεί σε πολυκατοικία αφού πρώτα είχε τραυματίσει ένα αστυνομικό και είχε κρατήσει όμηρο μια γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα μετά από καταδίωξη του κακοποιού που ξεκίνησε από την περιοχή της Ηλείας και κατέληξε στην  περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα. Πριν ο άγνωστος κρυφτεί στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου έμεινε για αρκετές ώρες, τραυμάτισε έναν αστυνομικό και πήρε για λίγη ώρα ως όμηρο, μια γυναίκα.


Συγκεκριμένα αστυνομικοί από τον νομό Ηλείας παρακολουθούσαν τον άγνωστο δράστη, που μιλούσε σε καρτοτηλέφωνο. Όταν εκείνος τους κατάλαβε, προσπάθησε να ξεφύγει. Έτσι σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και με την απειλή όπλου ανάγκασε την γυναίκα οδηγό να τον μεταφέρει στην περιοχή, όπου παραμένει μέχρι αυτήν την ώρα.

Στο μεταξύ ένας από τους αστυνομικούς που τον παρακολουθούσε πήρε ένα μηχανάκι και προσπάθησε να τον καταδιώξει. Όμως ο άγνωστος δράστης πυροβόλησε εναντίον του αστυνομικού, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί.

Ο δράστης έχει αφήσει ελεύθερη την γυναίκα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε