Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Το ξεκούμπωτο παντελόνι έφερε ξύλο σε κατάστημα – Σκηνές και διάλογοι απείρου κάλλους σε δοκιμαστήριο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σκηνές βγαλμένες από ελληνική ταινία της εποχής του ασπρόμαυρου κινηματογράφου…

εκτυλίχθηκαν την περασμένη Δευτέρα σε εμπορικό κατάστημα της οδού Γούναρη στην Πάτρα. Όλα ξεκίνησαν λίγη ώρα πριν από τις 12.00 το μεσημέρι, όταν σε κατάστημα που πουλάει αντρικά ρούχα μπήκε νεαρός άντρας, ο οποίος ζήτησε από την υπάλληλο να του δείξει παντελόνια γιατί ενδιαφερόταν να αγοράσει δύο. Στη συνέχεια άρχισε να αυτοσυστήνεται ως εργολάβος υδραυλικών έργων και να αυτοδιαφημίζεται για τα μεγάλα εισοδήματα που έχει, ενώ συγχρόνως είχε αρχίσει να προβάρει παντελόνια, φροντίζοντας ωστόσο, να βγαίνει από το δοκιμαστήριο και στις περισσότερες των περιπτώσεων να έχει αφήσει ανοιχτό το παντελόνι προβάλλοντας τα γεννητικά του όργανα μέσα από το εσώρουχο.

Παρά την προσβλητική του στάση η νεαρή υπάλληλος δείχνοντας «ολύμπια» ψυχραιμία συνέχισε να τον εξυπηρετεί ενώ ο φιλόδοξος γόης άρχισε να την πολιορκεί, ζητώντας της να βγουν το βράδυ μαζί. Η υπάλληλος από την πλευρά της, του έκανε σαφές πως χτύπησε λάθος πόρτα.

Παρά την αρνητική της στάση ο πελάτης επέμενε, λέγοντάς της μάλιστα , «ότι όλες σας ίδιες είστε και με 30€ εγώ έχω οποία γουστάρω σαν εσένα». Στο άκουσμα αυτής της φράσης η νεαρή υπάλληλος δεν άντεξε άλλο και με την κρεμάστρα που κρατούσε στα χέρια της από παντελόνι το οποίο του είχε δώσει μόλις να δοκιμάσει άρχισε να το χτυπά στο πρόσωπο και να φωνάζει καλώντας τον να βγει αμέσως έξω από το μαγαζί.

Ο φιλόδοξος εραστής τράπηκε σε φυγή καθώς από τα χτυπήματα της νεαρής κοπέλας του κόπηκαν σε διάφορα σημεία τα χείλη ενώ στη συνέχεια χρειάστηκε να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια και να του γίνουν και τέσσερα γράμματα…

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε