Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Τον έγδυσαν κυριολεκτικά την ώρα που έκανε την ανάγκη του – Ο εφιάλτης του Δημήτρη Λαμπρόπουλου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πάτησε φρένο και η μηχανή που οδηγούσε σταμάτησε. Τα όσα ακολούθησαν είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να τα ξεχάσει ποτέ…

Ο 51χρονος Δημήτρης Λαμπρόπουλος το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 21.45 κινούνταν στην Ν.Ε.Ο. στο ύψος των Τσουκαλεΐκων με το δίκυκλό του, όταν αποφάσισε να κάνει μια στάση για την ανάγκη του, στην άκρη του δρόμου. Τις κινήσεις του ωστόσο είδαν και δύο τσιγγάνοι -κατ’ ομολογία του ίδιου στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο – οι οποίοι τον υποχρέωσαν με το ζόρι να βγάλει το παντελόνι του στην μέση του δρόμου. Οι δύο δράστες αφού άρπαξαν το παντελόνι -το οποίο περιείχε τα κλειδιά του δικύκλου, χρήματα αλλά ακόμη και το κινητό τηλέφωνο του 51χρονου- τράπηκαν σε φυγή. Μάλιστα απείλησαν τον ημίγυμνο άνδρα από το Καγκάδι πως θα τον έσφαζαν με μαχαίρι το οποίο δήλωσε πως είχε στην κατοχή του ο ένας από τους δύο.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε ημίγυμνος στη μέση του δρόμου, χωρίς να μπορεί να μετακινηθεί αλλά και να καλέσει σε βοήθεια καθώς του είχαν κλέψει τα κλειδιά του δικύκλου, αλλά ακόμη και το κινητό τηλέφωνο. Τελικά με τη βοήθεια διερχομένων οδηγών που σταμάτησαν για να βοηθήσουν τον 51χρονο, στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ο εφιάλτης του έλαβε τέλος.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε