Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Τους έκανε το τραπέζι… μετά θάνατον!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το… τσιμπούσι ξεκίνησε με το θρυλικό τραγούδι “στο τραπέζι που τα πίνω…λείπει το ποτήρι σου”!

Ηξερε ότι θα έφευγε απο τη ζωή και άφησε “παραγγελιά” στα αδέλφια του να κάνουν τραπέζι στους φίλους του… μετά θάνατον! Όπως γράφει η εφημερίδα “Ρεπόρτερ” το… τσιμπούσι έγινε την περασμένη Κυριακή (13-02-2011) σε καφενείο της περιοχής και έκανε τους φίλους του εκλιπόντος να τον θυμηθούν και να τραγουδήσουν για εκείνον, όπως ακριβώς είχε ζητήσει να γίνει μετά τον θάνατό του!

Ο Τάκης Κυριακόπουλος, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο, καθώς είχε πρόβλημα χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας. Ο ίδιος, είχε διατελέσει – σύμφωνα με το dete.gr – για πολλά χρόνια λογιστής στην ιστορική επιχείρηση του Λαδόπουλου, ενώ ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της περιοχής και “ψυχή” μιας μεγάλης παρέας που μεγάλωσε για χρόνια μαζί στην περιοχή.

Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, ωστόσο εκείνος δεν έχανε ποτέ το κέφι και την όρεξή του, όπως επίσης και τη διάθεση να “πειράζει” πάντα τους καλούς του φίλους.

Λίγο διάστημα πριν πεθάνει, έδωσε έτσι “εντολή” στα αδέλφια του, να διοργανώσουν ένα μεγάλο τσιμπούσι προς τιμήν του και να το γλεντήσουν… δεόντως πίνοντας στη μνήμη του, σε συγκεκριμένο καφενείο της Αγίας Σοφίας, εκεί όπου είχε περάσει…ατέλειωτες ώρες με τους φίλους του. Ήθελε, όπως έλεγαν οι φίλοι του, να γλεντήσουν μετά το θάνατό του, σαν να ήταν εκεί και εκείνος όπως έκαναν συχνά για πολλά χρόνια.

Τα αδέλφια του θανόντος υλοποίησαν την επιθυμία του και έτσι την περασμένη Κυριακή στήθηκε ένα τραπέζι διαφορετικό από τα άλλα στο καφενείο του κ. Κώστα Μαρτζάκλη στην οδό Πέντε Πηγαδίων και Κεφαλληνίας, εκεί δηλαδή που είχε ζητήσει ο Τάκης Κυραικόπουλος. Στο τραπέζι συμμετείχαν περίπου 30 φίλοι του και το μενού ήταν ένα… αρνί με όλα τα άλλα απαραίτητα…συνοδευτικά, καθώς και άφθονο κρασί, πληρωμένα τα πάντα βέβαια από τον…μακαρίτη πλέον φίλο των παρευρισκόμενων!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε