Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Βίαζε την κόρη του και… έψαχνε κι άλλα παιδιά μέσω Internet!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 46χρονος άνδρας συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πάτρα. Κατηγορείται για το βιασμό της ίδια του της κόρης και άλλων παιδιών ενώ το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι… φέρεται να ξαναβίασε το παιδί του, μόλις βγήκε από τη φυλακή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 46χρονος από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, χρησιμοποιώντας απειλές είχε εξαναγκάσει σε συνουσία κατ΄ εξακολούθηση την κόρη του και μια ακόμη νεαρή, που είχαν ηλικία τότε (2015) 16 και 14 ετών, αντίστοιχα, ενώ είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός 18χρονου (το έτος 2015) αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστης χρησιμοποιώντας προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησε να προσελκύσει με χρήση ψευδών γεγονότων ως αληθινών και άλλα ανήλικα άτομα.

Σημειώνεται ότι, ο 46χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πατρών.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε