Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Χαροπαλεύει 31χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κοπέλα τραυματίστηκε όταν το αυτοκίνητο της συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε 80χρονος.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας η 31χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο χθες το πρωί στην επαρχιακή οδό Λουτρών Κυλλήνης λίγο πριν το Αρκούδι.

Η γυναίκα αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου ενώ στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με το iliatora.gr, η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου (λόγω του ψιλόβροχου που είχε προηγηθεί), με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να συγκρουστεί -με τη δεξιά του πλευρά- με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 80χρονος, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο 80χρονος και η σύζυγος του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, δεν τραυματίστηκαν. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βαρθολομιού.

Η νεαρή γυναίκα είναι η χήρα του Ανδρέα Βούρτση, o οποίος δολοφονήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 2010 από ληστές, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε