Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Χειροπέδες σε δύο Τούρκους που κατηγορούνται για τρομοκρατικές επιθέσεις!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο Τούρκοι που κατηγορούνται ως τρομοκράτες στη χώρα τους, συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην Πάτρα. Ο ένας μάλιστα κατηγορείται από τις Τουρκικές Αρχές και για φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν κατόπιν διεθνούς εντάλματος τον έναν από τους δύο, ο οποίος μάλιστα είχε αιτηθεί χορήγησης πολιτικού ασύλου. Ελέγχοντας τα στοιχεία του, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι επρόκειτο για τον καταζητούμενο και αμέσως προχώρησαν στη σύλληψή του.

Στη συνέχεια τον κρατούμενο επισκέφθηκε ένα ζευγάρι ομοεθνών του. Οι αστυνομικοί έλεγξαν τα στοιχεία τους, διαπίστωσαν οτι ο άνδρας, συμπεριλαμβανόταν στο διεθνές ένταλμα και αμέσως προχώρησαν στη σύλληψή του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ ερευνάται αν η παρουσία τους στη χώρα μας ενέχει στοιχεία εμπλοκής τους και σε ανάλογα ύποπτες ενέργειες.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα και εφόσον διαπιστωθεί οτι η δράση τους στην Ελλάδα δεν σχετίζεται με έκνομες πράξεις, αμέσως θα κινηθούν διαδικασίες για την έκδοσή τους στην Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Φοιτητές του ΑΠΘ έσπασαν στο ξύλο τον μάγειρα για ένα πιάτο φαϊ!

Ρόδος: Εισαγγελέας για τον θάνατο νεαρού πατέρα – Του έδωσαν εξιτήριο και πέθανε!

Αχαϊα: Καταδικάστηκε ο Σύριος που λήστευε και έστηνε ενέδρες σε γυναίκες!


Πάτρα: Ο ταξιτζής παρακολουθούσε ”τσόντα” μπροστά στην πελάτισσα – Χαμός στην πιάτσα!


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε