Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα:”Η χώρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι-Δεν λύνεται με μαγικά,το μεταναστευτικό”!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Αποτίμηση της επιχείρησης “Ξένιος Ζευς” στην Πάτρα έκανε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, που παραχώρησε συνέντευξη τύπου.

Όπως ανέφερε δεν περίμενε κάτι παραπάνω από την επιχείρηση “Ξένιος Ζευς “και τόνισε ότι το ζήτημα δεν είναι οι αριθμοί, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να σταλεί το μήνυμα στην Ελληνική κοινωνία και έξω από αυτή, ότι η χώρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στην Αχαΐα ο Υπουργός απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι η περιοχή δεν είναι στον σχετικό σχεδιασμό της κυβέρνησης.
 

Μάλιστα ανέφερε ότι οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες θα μεταφερθούν στην Κόρινθο, γι΄ αυτό δημιουργήθηκε το Κέντρο εκεί, για να καλύψει όπως είπε, τις ανάγκες της Πελοποννήσου.

Ακόμα παραδέχτηκε ότι η διαρροή της πληροφορίας από το προηγούμενο βράδυ, για τη διεξαγωγή της επιχείρησης “Ξένιος Ζευς” προκάλεσε κάποιες απώλειες, όπως είπε.
 

“Ολόκληρο το μεταναστευτικό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και δε λύνεται με μαγικά” κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα:Απελαύνουν τον Αλβανό που ζητούσε από παιδιά να πάνε στο σπίτι του! 

Πύργος: Σάλος για τα χαστούκια δασκάλας σε… απρόσεχτο μαθητή!

Φθιώτιδα: Πώς φαντάζεστε ότι έγινε έτσι, το αυτοκίνητο της φωτογραφίας;

Κρήτη: Τα… θετικά της φτώχειας – Η συνταγή της μακροζωίας!

Εύβοια:Η κουμπάρα πήρε στο κυνήγι τον κουμπάρο με τα εσώρουχα!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε