Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα:Κόλαση φωτιάς στο ”Κρήτη ΙΙ” – Αγνοείται μέλος του πληρώματος!

Πάτρα:Κόλαση φωτιάς στο ”Κρήτη ΙΙ” – Αγνοείται μέλος του πληρώματος!

Το πλοίο που ξεκίνησε από τη Βενετία μπήκε φλεγόμενο στο λιμάνι – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο…

Επιχείρηση εντοπισμού ενός ανδρός μέλους του πληρώματος  του οχηματαγωγού Κρήτη ΙΙ είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, το οποίος ενώ ήταν εκτός πλοίου για άγνωστους λόγους επέστρεψε στην καμπίνα του. Άνδρες της πυροσβεστικής με αντιασφυξογόνες μάσκες τον αναζητούν στο πλοίο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα από τα γκαράζ του πλοίου ενώ ήταν λίγο έξω απ’ το λιμάνι της Αχαϊκής πρωτεύουσας, προερχόμενο από τη Βενετία. Αμέσως τα μέλη του πληρώματος ενημέρωσαν τους επιβάτες και το πλοίο μπήκε στο λιμάνι όπου ανέμεναν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα.

Η φωτιά σβήστηκε από το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης και το Κρήτη II, έφθασε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια οχήματα και επιβάτες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, σε κάποια από τα γκαράζ του πλοίου εξακολουθούν να βρίσκονται κάποια φορτηγά, ενώ οι 16 πυροσβέστες που βρίσκονται στο “Κρήτη-2” δεν μπορούν να προσεγγίσουν ακόμα το σημείο στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, καθώς υπάρχουν καπνοί και νερά από το σύστημα πυρόσβεσης.

Το πλοίο στο οποίο επέβαιναν 113 επιβάτες, 87 άτομα πλήρωμα, 18 ΙΧ και 92 φορτηγά, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βενετία- Ηγουμενίτσα- Πάτρα.

Επί τόπου παραμένουν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 16 άντρες. Στο σκάφος έχουν επίσης επιβιβαστεί επιθεωρητές, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια της πυρκαγιάς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε