Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα:Οι τουαλέτες της ακολασίας – Όργια μπροστά στον φωτογραφικό φακό!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Σε πιάτσα αγοραίου σεξ, έχουν μετατραπεί τα ουρητήρια της πλατείας Γεωργίου, με ομοφυλόφιλους κατά κύριο λόγο νεαρούς να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους σε ηλικιωμένους πολίτες, έναντι εξευτελιστικής αμοιβής!

Ο φακός της τοπικής εφημερίδας ”Κόσμος” έγινε αυτόπτης μάρτυρας μιας τέτοιας «συναλλαγής», η οποία κλείστηκε έναντι 5 ευρώ στον προθάλαμο των δημόσιων ουρητηρίων που βρίσκονται κάτω από το Μέγαρο Λόγου και Τέχνης και όπως βλέπετε «εκτελέστηκε», σε μία από τις στενές τουαλέτες.
ΦΩΤΟ από dete.gr

Μια σκηνή, που επαναλαμβάνεται σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο αρκετές φορές την ημέρα, σε αυτούς τους χώρους κάτω από την κεντρικότερη πλατεία της Πάτρας και που τείνουν να μετατραπούν σε γκέτο περιθωριακών στοιχείων! Δεν είναι μυστικό βέβαια, ότι οι συγκεκριμένες τουαλέτες, αλλά και οι αντίστοιχες υπόγειες που βρίσκονται στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό, θέατρο πληρωμένου σεξ.

Κοινή διαπίστωση είναι πάντως, ότι το τελευταίο διάστημα, το φαινόμενο έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας. Ελέω οικονομικής κρίσης, Έλληνες και αλλοδαποί, επιδίδονται σε αυτές τις πρακτικές, προκειμένου να εξασφαλίζουν ένα μικρό χαρτζιλίκι.

Πάντως, οποιοσδήποτε πολίτης χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες τουαλέτες, διαπιστώνει ιδίοις όμμασι ότι οι επιφάνειές τους, έχουν πλημμυρίσει ασφυκτικά από ιδιόγραφες «αγγελίες» επίδοξων πελατών και εραστών, που δημοσιοποιούν μάλιστα τα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να επέλθει η απαραίτητη «συμφωνία».

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα και έξω από κάθε έλεγχο, ιδιαίτερα στα αποχωρητήρια κάτω από το Μέγαρο, τα οποία δεν φυλάσσονται και δίνεται έτσι οι ευκαιρία στους επιτήδειους, να «αλωνίζουν». Όμως και στις άλλες τουαλέτες της πλ. Γεωργίου, η παρουσία των επιστατών, δεν αποθαρρύνει αυτά τα στοιχεία, που με θρασύτητα επιδίδονται σε παρόμοιες προκλητικές ενέργειες.

Όπως γίνεται ευνόητο, οι δύο αυτές εγκαταστάσεις έχουν γίνει σχεδόν απαγορευμένη ζώνη για τους φιλήσυχους οικογενειάρχες και κυρίως για τις γυναίκες, που ζητούν το αυτονόητο: Πάταξη εδώ και τώρα της ανεξέλεγκτης κατάστασης και περιχαράκωση των δημόσιων αποχωρητηρίων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Ο παππούς είναι… παλικάρι! Σεξ σε κοινή θέα στα 80 του!

Κρήτη: Έδειραν ηλικιωμένη γιατί είχε μόνο 10€ στο πορτοφόλι της

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε