Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πάτρα:Σκηνές ''ροκ'' σε εκκλησία-Ιερέας έχει βρει τον τρόπο,για να αυξάνει το εισόδημά του!

Πάτρα:Σκηνές ''ροκ'' σε εκκλησία-Ιερέας έχει βρει τον τρόπο,για να αυξάνει το εισόδημά του!
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.10.2012 | 10:28
Πρώτη δημοσίευση: 19.10.2012 | 07:52

Καταστάσεις που είναι δύσκολο να συλλάβει ο κοινός νους – πόσο δε μάλλον το μυαλό των πιστών της εκκλησίας των Πατρών – εκτυλίσσονται το τελευταίο διάστημα σε ενορία που βρίσκεται στις παρυφές της Πάτρας

όπου οι πιστοί ανακάλυψαν πως τρείς τουλάχιστον πανάκριβοι πολυέλαιοι έχουν… κουρευτεί. Δράστης σύμφωνα με τα όσα όχι απλά καταγγέλλουν, αλλά και αναφέρουν στο περιεχόμενο της μήνυσης που έχουν καταθέσει - είναι παπάς που υπηρετεί στην ενορία και ο οποίος συνέλαβε ένα σατανικό σχέδιο.

Ο ιερέας άρχισε σταδιακά – ξεκινώντας από τον κεντρικό πολυτελέστατο πολυέλαιο – να αφαιρεί τμήματα που είχαν καθαρό χαλκό – και να τα παραδίδει όπως υποστηρίζουν κάτοικοι και πιστοί της περιοχής σε ιδιώτη!

Να σημειωθεί πως ο κεντρικός πολυέλαιος απαρτίζεται από 240 ανεξάρτητα τμήματα μεταξύ τους που άναβαν το κάθε ένα χωριστά ή και όλα μαζί. Από αυτά ο ιερέας άφησε μόλις 150  στην εκκλησία και τα υπόλοιπα φέρεται να τα προώθησε σε ιδιώτη στην περιοχή του Μιντιλογλίου.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, οι ενορίτες αναφέρουν στην μήνυσή τους, πως ο παπάς δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προχώρησε και σε δύο πιο μικρούς πολυελαίους, οι οποίοι αποτελούνται από 110 ανεξάρτητα κομμάτια που συναρμολογούνται και αφαίρεσε τα 72!

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πως κάτοικοι της ενορίας εντόπισαν τον ιδιώτη στον οποίο ο παπάς έδωσε τα κομμάτια των χάλκινων πολυελαίων και όταν του ζήτησαν να τους τα επιστρέψει τους ανακοίνωσε πως «εγώ τα έχω ήδη λιώσει»!

Η  υπόθεση έχει και άλλες παραμέτρους, καθώς σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν ενορίτες αναζητείται και μια πανάκριβη εικόνα – δωρεά μητέρας πολύ γνωστού Πατρινού Οδοντιάτρου της Πάτρας – καθώς και άλλα ιερατικά σκεύη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt

Κρήτη: Ξύπνησαν με σεισμό 4,6 Ρίχτερ - Τι λένε οι σεισμολόγοι...   Διαδώστε αυτό το άρθρο