Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα:Το 80% των κατοίκων χρωστάει στη ΔΕΗ – Φόβοι για μαζικές διακοπές ρεύματος!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Τεράστιο είναι πλέον το πρόβλημα που δημιουργείται με τους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Καθημερινά χιλιάδες κόσμου βρίσκονται αντιμέτωποι με τον φόβο να μείνουν χωρίς ρεύμα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μιλώντας στους patrastimes.gr ο πρόεδρος Τ.Ε. ΕΔΟΠ/ΔΕΗ Πατρών-Αιγίου Θ. Κανελλόπουλος, μόνο στην Πάτρα, από τους 150.000 λογαριασμούς που εκδίδει η ΔΕΗ για την περιοχή, το 70-80% εμπεριέχουν ανεξόφλητο ποσό.

Ολοι αυτοί οι συμπολίτες είναι εν δυνάμει στη «λίστα» να τους γίνει διακοπή του ρεύματος, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Οι διακοπές ρεύματος γίνονται και σε πολίτες που το ποσό που χρωστάνε είναι κάτω από 1.000 ευρώ, αφού σύμφωνα με το μέλος των λαϊκών συνελεύσεων της Πάτρας Αλ. Βρακατσέλη, τις προηγούμενες μόλις ημέρες έγινε διακοπή στο ρεύμα σε δύο μέλη λαϊκών συνελεύσεων, που ο ένας χρωστούσε 600 ευρώ και ο άλλος μόλις 520 ευρώ.

Τα πράγματα αναμένεται να χειροτερέψουν, όταν σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να έρχονται τα «ραβασάκια» από την εφορία, στην οποία έχουν πάει από τη ΔΕΗ τα ανεξόφλητα «χαράτσια» και θα κληθούν χιλιάδες πολίτες της πόλης να τα πληρώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Ο δολοφόνος δεν είχε το ακαταλόγιστο – Νέα τροπή στο μακελειό του Ηρακλείου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε