Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα:”Τους ευεργετούσα για χρόνια και έφτασε η στιγμή, να με πουν κλέφτρα”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρωταγωνιστές της υπόθεσης, μία πλούσια Πατρινή και η οικογένεια που επί σειρά ετών η ίδια στήριζε υλικά επειδή είχαν ανάγκη λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν.

Εκτός από την υλική στήριξη, υπήρχε και η ηθική καθώς ο γιος της ευκατάστατης Πατρινής έτυχε να είναι επιστήθιος φίλος με τον γιο της συγκεκριμένης οικογένειας.

Σε σημείο μάλιστα που ο τελευταίος φιλοξενείτο σχεδόν μόνιμα στο σπίτι του πρώτου, ενώ απολάμβανε καλοκαιρινές διακοπές είτε στο εξοχικό του φίλου του, είτε ακολουθώντας (με όλα τα έξοδα πληρωμένα) σε κοντινές και μακρινές εκδρομές.

Πέρα από όλα αυτά, υπήρχε μόνιμη οικονομική στήριξη κάθε φορά που η οικογένεια του αγοριού έφθανε σε αδιέξοδο λόγω χρεών. Με την πάροδο των χρόνων, όμως, οι σχέσεις με την πλούσια μητέρα είχαν δεθεί για τα καλά. Έτσι, όταν η τελευταία απέκτησε προ μηνών ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού ζήτησε ως χάρη να το περάσει στο όνομα του φίλου του γιου της. Εκείνοι δέχθηκαν αμέσως αλλά όταν χρειάστηκε το αυτοκίνητο για να πραγματοποιήσει μακρινό ταξίδι της δημιούργησαν εμπόδια!

Η ιδιοκτήτρια του οχήματος έμεινε έκπληκτη. Η οικογένεια του φίλου του γιου της όμως, επέμενε να μην της επιστρέφει το όχημα. Έτσι εκείνη το πήρε με τα δικά της κλειδιά και στη συνέχεια, ήρθε το… κερασάκι στην τούρτα.

Σύμφωνα με το dete.gr, απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές κατηγορώντας την για κλοπή του οχήματός τους! Τελικά όμως η υπόθεση δεν προχώρησε νομικά, αφού οι τυπικά φερόμενοι ως ιδιοκτήτης του ΙΧ κατάλαβαν πως… τραβούσαν το σκοινί και αποφάσισαν να επικαλεστούν παρεξήγηση και να διακόψουν κάθε διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Η σύγκρουση των σατανικών εραστών-”Η παπαδιά,τα είχε και με άλλον”!

Ηράκλειο: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από μηχανές και ”έσβησε” στην άσφαλτο!

Ηλεία:Τους ξύπνησαν, τους εκαναν μαύρους στο ξύλο και τους λήστεψαν!

Νάουσα: Οι διαρρήκτες έφυγαν με το φορτηγό και το χρηματοκιβώτιο!

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ληστή και υπεύθυνους καταστήματος!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε