Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πατρινό Καρναβάλι 2017: Δείτε live εικόνα από τη Νυχτερινή Παρέλαση

Πατρινό Καρναβάλι 2017: Δείτε live εικόνα από τη Νυχτερινή Παρέλαση

Στην Πάτρα χτυπάει και φέτος η καρδιά του Καρναβαλιού…

Παρακολουθείστε σε απευθείας μετάδοση από το ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL τη νυχτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Παρουσιαστές της μετάδοσης είναι η Κατερίνα Τσουκαλά και ο Τζίμης Πολίτης.

Περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές, οι οποίοι συμμετέχουν στην αποψινή «ποδαράτη» παρέλαση, έχουν πλημμυρίσει το κέντρο της Πάτρας.

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:30 και στην κορυφή βρισκόταν ο βασιλιάς καρνάβαλος. Ακολουθούσαν το άρμα της βασίλισσας που φέτος είναι η ‘Αντρια Παναγιωτοπούλου, καθώς και τα υπόλοιπα καρναβαλικά άρματα του δήμου.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν τα μέλη των 126 πληρωμάτων του «κρυμμένου θησαυρού». Πολύχρωμες και πρωτότυπες στολές που χαρακτηρίζονται από φαντασία, ανατροπή και ευρηματικότητα, αντλούν τα θέματά τους τόσο από την πολιτική, όσο και από την καθημερινότητα.

Οι καρναβαλιστές, με τους δικούς τους φωτισμούς στις στολές τους και τα καπέλα τους, προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, δίνοντας μεγαλοπρέπεια στην τελευταία νύχτα του πατρινού καρναβαλιού του 2017.

Παράλληλα, τα πεζοδρόμια της οδού Κορίνθου, όπως και η πλατεία Γεωργίου, έχουν κατακλυστεί από κόσμο που παρακολουθεί την παρέλαση και συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή της πόλης, αφού οι καρναβαλιστές έχουν καταφέρει με τον δικό τους τρόπο, να τους παρασύρουν στους ρυθμούς της χαράς και του κεφιού.

Η γιορτή και η καρναβαλική διασκέδαση θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα στην Πάτρα, ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν αύριο με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 14:00 και την τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί στις 21:00, στο μόλο της Αγίου Νικολάου.

πηγή: thebest, ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε