Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πατρινό Καρναβάλι: ”Θύελλα” για τις ληγμένες σοκολάτες – Η απίθανη απάντηση της εταιρείας για τις εικόνες [pics]

ΦΩΤΟ από tempo24.gr
ΦΩΤΟ από tempo24.gr

Το καρναβάλι της Πάτρας ξεκίνησε με απρόοπτα. Οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι η ημερομηνία λήξης σε ορισμένες σοκολάτες από αυτές που μοιράζονταν, είχε διορθωθεί με στυλό…

Ληγμένες σοκολάτες πέταγαν μαζί με φετινής παραγωγής, το βράδυ της Τελετής Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού στην Πάτρα. Κάποιοι από εκείνους που πήραν στα χέρια τους τα γλυκίσματα, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ορισμένες σοκολάτες είχαν λήξει πριν από ένα χρόνο! Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι σοκολάτες έχουν λήξει τον Απρίλιο του 2016 και με στυλό έχει διορθωθεί το έτος σε 2017!

Μαζί με αυτές πετούσαν και σοκολάτες φετινής παραγωγής όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία…

Η απάντηση της εταιρείας

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης που προμήθευσε σοκολάτες για την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι καταγγελίες έδωσε τη δική του εξήγηση, Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, οι σοκολάτες είναι φετινής παραγωγής αλλά επειδή ζητήθηκε από τον δήμο, μεγάλη ποσότητα λόγω της έναρξης, η εταιρία δεν είχε χαρτί περιτυλίγματος φετινό, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει το παλιό.

Γι αυτό και διορθώθηκε η ημερομηνία λήξης με στυλό. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρίας τα γλυκίσματα είναι φρέσκα και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία.

Εν τω μεταξύ, την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή του κόσμου στην τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού εξέφρασε ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας», Νίκος Χρυσοβιτσάνος. Όπως είπε, «ο κόσμος είχε κατακλύσει την πλατεία και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία τελετή έναρξης, η οποία βασίστηκε αποκλειστικά στην παρουσία του τοπικού καλλιτεχνικού δυναμικού». Πιστεύω, συνέχισε, «ότι τα δρώμενα που παρουσιάστηκαν, ανέδειξαν τα γνήσια χαρακτηριστικά της μεγάλης γιορτής της πόλης». Το πρώτο μέρος της τελετής έναρξης, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή, ήταν η αναβίωση της ιστορίας του πατρινού καρναβαλιού από το 1900 έως σήμερα.

Ειδικότερα, δυο ηθοποιοί οι Δημήτρης Γεωργόπουλος και Άλκης Σαρακίνης περιέγραψαν με τον τρόπο τους από την σκηνή της πλατείας Γεωργίου τι σημαντικό έγινε κάθε δεκαετία και ταυτόχρονα αυτό αναπαρίστατο με χορό και τραγούδι σε σκηνή που βρισκόταν μπροστά από το δημοτικό θέατρο «Απόλλων».

Στην συνέχεια, η ομάδα της Λευκής Χριστοδούλου ανέβηκε στη σκηνή και προσέφερε στο δήμαρχο Κώστα Πελετίδη τη δάδα με τη φλόγα της ελπίδας και της ζωής της νεολαίας, χορεύοντας τα ρεφρέν από πατρινά καρναβαλικά τραγούδια. Μετά τα πυροτεχνήματα, ακολούθησε συναυλία με την πατρινή ορχήστρα “The Band” και η τελετή ολοκληρώθηκε με υπαίθριο πάρτι.

Πηγή: tempo24.gr, patrastv.gr, thebest.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε