Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πέθαναν αβοήθητοι – Συγκλονιστικά στοιχεία για το θάνατο Κώστα και της Ελένης Λοϊζίδη στην Ηλεία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλα δείχνουν ότι πατέρας και κόρη ξεψύχησαν αβοήθητοι. Το πιο πιθανό σενάριο, καθώς προς το παρόν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια είναι ότι ο Κώστας Λϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη έπεσαν θύματα της άγνοιας που είχαν για την περιοχή.

Όσο τραγικό κι αν ακούγεται προς το παρόν το επικρατέστερο σενάριο είναι πως πατέρας και κόρη έχασαν το δρόμο. Δεν κατάφεραν ποτέ να γυρίσουν και υπέκυψαν στην κούραση και τελικά στην αφυδάτωση.

Η θέση που βρέθηκε το αυτοκίνητο, αλλά και το γεγονός ότι ο τραγικός πατέρας βρέθηκε μέσα στο αμάξι, ενώ η 44χρονη σε απόσταση περίπου 600 μέτρων ενισχύουν το σενάριο πως χάθηκαν. Προσπάθησαν για ώρες με το αυτοκίνητο να βρουν κάποιο δρόμο, αλλά τελικά έφτασαν σε αδιέξοδο.
Ο πατέρας φαίνεται ότι έχασε τις αισθήσεις του από την κούραση, ίσως έχασε τη ζωή του και αυτό πανικόβαλε την 44χρονη που επιχείρησε να ζητήσει βοήθεια εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο και ξεκινώντας μια απέλπιδα προσπάθεια με τα πόδια. Όλα δείχνουν ότι αυτό έγινε τη νύχτα, η γυναίκα ίσως είχε και πρόβλημα προσανατολισμού. Σε κάθε περίπτωση δεν κατάφερε να διανύσει μεγάλη απόσταση.
Πάνω της βρέθηκε ένα παγούρι για νερό. Φαίνεται ότι οι τελευταίες τις δυνάμεις την εγκατέλειψαν και εκείνη, κατέρρευσε σχεδόν μισό χιλιόμετρο από τη θέση που είχε αφήσει το αμάξι με τον πατέρα της και τελικά κατέληξε και εκείνη.

Η τραγική μάνα

Η Αγγελική Λοϊζίδου αναχώρησε εσπευσμένα χθες το μεσημέρι με το ΚΤΕΛ για την Ηλεία, όταν έμαθε τα θλιβερά μαντάτα. Περίμενε μια είδηση από τις 16 Ιουλίου, όμως μάταια.

“Η νύφη μου είπε τους βρήκαμε πεθαμένους”, είπε η χαροκαμένη γυναίκα μιλώντας στο STAR.«Ήθελαν να πάνε στην εκκλησία. Γιόρταζε η Αγία Μαρίνα. Η κόρη μου, μου είπε: “μαμά θέλω να πάω να ανάψω ένα κερί”. Kαι ο πατέρας της, της είπε: “θα σε πάω”, Και πήγαν με το αυτοκίνητο και ήταν 400 μέτρα μακριά.. λέει η Αγγελική Λοϊζίδου.

“Τους είπα πηγαίνετε εσείς για να ετοιμάσω εγώ τα ρούχα για να φύγουμε την Κυριακή το πρωί. Από τότε εξαφανίστηκαν… Δεν είχαν κινητό μαζί τους…”

“Εμείς ψάχναμε, φάγαμε όλον τον κόσμο. Εγώ ο αδελφός μου και η νύφη μου… Και η αστυνομία και τα ελικόπτερα δεν βρήκαν τίποτα…”

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε