Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πιερία: Επιχείρηση… παρανομίας με τζίρο 680.000€!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένα αντρόγυνο είχε μετατρέψει ένα ισόγειο, σε πρακτορείο παράνομων στοιχημάτων…

Πρακτορείο παράνομων στοιχημάτων λειτουργούσαν, στην Καρίτσα Πιερίας, 35χρονη και 40χρονος, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Οι παράνομες οικονομικές συναλλαγές, μέσω του παράνομου πρακτορείου, υπερβαίνουν τα 680.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο ισόγειο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την ώρα που η 35χρονη ιδιοκτήτρια και ο 40χρονος συνεργός της διενεργούσαν, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, παράνομο στοίχημα ποδοσφαιρικών αγώνων, στο οποίο συμμετείχε ως παίκτης άνδρας 50 χρόνων, που επίσης συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ο συνεργάτης της λειτουργούσαν πρακτορείο παράνομων στοιχημάτων, υποκαθιστώντας τα νόμιμα πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ. Δημιούργησαν την κατάλληλη υποδομή για την κατ’ επάγγελμα, κατ΄εξακολούθηση και σε μόνιμη βάση διενέργεια του παράνομου στοιχήματος σε ευρύ κύκλο προσώπων, με σκοπό το παράνομο χρηματικό όφελος σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, έντυπα, αποδεικτικά μέσα της παράνομης δραστηριότητας, και το χρηματικό ποσό των 5.055€.

Επίσης, βρέθηκαν καθημερινές ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές – διακίνηση χρηματικών κεφαλαίων, συνολικού ποσού 683.881 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε