Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πιερία: Και αλεύρι μέσω διαδικτύου

Πιερία: Και αλεύρι μέσω διαδικτύου
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.03.2012 | 07:15
Πρώτη δημοσίευση: 07.03.2012 | 22:26

Η πρωτοπόρα στο «κίνημα» της πατάτας «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας», συνεχίζει το έργο της, προχωρώντας τώρα στη μαζική παραγγελία 50 τόνων -μέσω διαδικτύου- ενός βασικού προϊόντος διατροφής. Δεν είναι άλλο από το αλεύρι. Και η τιμή του 0,50 ευρώ το κιλό!

«Εμείς πάμε γι’ άλλα πλέον», ανέφερε το μέλος της «Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας», Νίκος Καπουράνης και συμπλήρωσε ότι η ηλεκτρονική φόρμα καταχώρησης παραγγελιών ανοίγει σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ, και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να συμπληρωθεί η συμφωνημένη ποσότητα που είναι 50 τόνοι.

«Ο Ομάδα μας αναζήτησε ελληνικούς κυλινδρόμυλους, οι οποίοι λειτουργούν σε συνεταιριστική βάση. Στη χώρα μας λειτουργούν δύο τέτοιοι μύλοι. Οι αλευρόμυλοι Δομοκού και Κιλκίς. Οι προσφορές και των δύο συνεταιρισμών ήταν άκρως ελκυστικές και η ποιότητα των προϊόντων τους άριστη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Λάβαμε δείγματα αλεύρων από τους συνεταιρισμούς, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από έμπειρο αρτοποιό τής πόλης μας (Κατερίνη) και νοικοκυρές. Αποφασίσαμε να επιλέξουμε το λευκό αλεύρι, για όλες τις χρήσεις, του ΕΑΣ Κιλκίς, λόγω των εορτών τού Πάσχα (χρήση στα τσουρέκια). Το ελαφρώς κίτρινο αλεύρι (70%) τού αλευρόμυλου Δομοκού θα το παραγγείλουμε στο άμεσο μέλλον, όχι μόνο για να στηρίξουμε τους παραγωγούς της περιοχής, αλλά για την άριστη ποιότητα τού προϊόντος, κατάλληλο ειδικά για ψωμί», διευκρινίζει η «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας».

Τελικά, η Ομάδα αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά τής αλευροβιομηχανίας Ε.Α.Σ. (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) Κιλκίς, για αλεύρι όλων των χρήσεων στην τιμή των 0,50 ευρώ ανά κιλό, σε συσκευασίες των 5 κιλών.

Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο μέσω διαδικτύου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα της Ομάδας (www.otoposmou.gr), και σε καμία περίπτωση μέσω απλού email ή τηλεφωνικά.

Διαβάστε ακόμα:
Ομαδική παραγγελία πατάτας στη Σπάρτη - Στο "χορό" μπαίνουν και οι Σερραίοι πατατοπαραγωγοί
   Διαδώστε αυτό το άρθρο