Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πήλιο: Διαπληκτισμός Μανιτάκη με πολίτες - Δείτε το βίντεο!

Πήλιο: Διαπληκτισμός Μανιτάκη με πολίτες - Δείτε το βίντεο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.08.2012 | 07:36
Πρώτη δημοσίευση: 21.08.2012 | 20:46

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δύο πόλίτες και τον Υπουργό Αντώνη Μανιτάκη στο πανηγύρι της Πέτρας, στο χωριό Προπάν (Καλαμάκι) του Ανατολικού Πηλίου.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ήταν παρών στο τοπικό πανηγύρι στις 11 Αυγούστου, στο οποίο και εκφώνησε πανηγυρικό λόγο.

Κατά την αποχώρηση του δύο πολίτες τον πλησίασαν για να διαμαρτυρηθούν (σύμφωνα με την καταγγελία του Βασίλη Νούση, για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση).

Όπως φαίνεται στο video υπήρξε ένταση και χρειάστηκε η επέβαση των αστυνομικών της ασφάλειας του Υπουργού που ζήτησαν από τους πολίτες να αποχωρήσουν.

Η ένταση συνεχίστηκε και όταν σύμφωνα με την ίδια καταγγελία η κάμερα πλησίασε τον Υπουργό για να καταγράψει το περιστατικό, ο κύριος Μανιτάκης επιχείρησε να την κατεβάσει λέγοντας στον κάμεραμαν πως δεν έχει δώσει την άδεια του για να τραβήξει πλάνα.

Διαβάστε επίσης: Σκηνικό τρόμου στην Κυλλήνη - Ληστές ανέβηκαν στην οροφή βαν χρηματαποστολής πυροβολώντας! Φωτό και Video   Διαδώστε αυτό το άρθρο