Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πλήρωσαν για δύο μπριζόλες... 47 ευρώ!

Πλήρωσαν για δύο μπριζόλες... 47 ευρώ!
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.08.2011 | 18:42
Πρώτη δημοσίευση: 31.08.2011 | 18:42

Η οικονομική κρίση μπορεί να έχει έρθει για τα καλά στην Ελλάδα κι όμως συνέβη σε εστιατόριο στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού στα Χανιά!

Σε ανακοίνωση της η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καταγγέλλει δημόσια "την πρακτική επιχείρησης Εστιατορικής Παροχής, που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού στα Χανιά, διότι μπορεί να ζούμε σε ελεύθερη αγορά, μπορεί να ζούμε σε οικονομική ύφεση αλλά η καταγγελία που μας κατατέθηκε από τον Παγκρήτιο Φιλανθρωπικό Σύλλογο ότι για δύο μπριτζόλες πλήρωσαν 46,80 Ευρώ ,μας προβληματίζει ως καταναλωτές. αλλά και σαν Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, που κάνει προσπάθεια για στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων".

"Η Επιχείρηση αυτή είναι γνωστή στον Επιχειρηματικό κόσμο, που κάνει αγώνα δρόμου επιβίωσης, είναι γνωστή χρόνια στις Υπηρεσίες και η απορία μας είναι ότι ενώ υπάρχει "βουνό" παραβάσεων γιατί η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί, εις βάρος της δυσφήμισης των εστιατορικών υπηρεσιών , εις βάρος της τοπικής Οικονομίας, εις βάρος των καταναλωτών. Τα στοιχεία της καταγγελίας είναι στην διάθεση κάθε Αρχής, για τα περαιτέρω.", τονίζει στην ανακοίνωσή της.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο