Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποδηλατικά Καλλιστεία στην Κομοτηνή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά από ψηφοφορία στην οποία δεν κυριάρχησαν οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, αλλά η χιουμοριστική διάθεση αναδείχθηκαν οι νικητές στα 1α Ποδηλατικά Καλλιστεία που έγιναν στο καφενείο «Αλλόκοτο» στην Κομοτηνή, με στόχο την προώθηση του ποδηλάτου.

Παρόλο που “παραμόνευε” η βροχή, ο καιρός ήταν αρκετά καλός για να επιτρέψει στον κόσμο να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, αλλά και να ψηφίσει. Οι κάλπες άνοιξαν γύρω στις 12.30 και η ψηφοφορία κράτησε μία ώρα.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας», Μαρία Κυριακοπούλου, αναδείχθηκαν νικητές στις κατηγορίες mountain bike, city bike, road bike, αλλά και για το «άπλυτο», το «αλλόκοτο» το «αρχαίο» και το καλύτερο παιδικό ποδήλατο.

Στους νικητές απονεμήθηκαν οι κορδέλες που συνοδεύουν τους εστεμμένους κάθε είδους καλλιστείων, μετάλλια και για ορισμένους, κληρώθηκαν δώρα. Σε όλους τους ποδηλάτες δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου.

Η κυρία Κυριακοπούλου είπε ότι στην Κομοτηνή υπάρχουν αρκετοί ποδηλάτες και ο αριθμός τους αυξήθηκε, μετά και την κατακόρυφη άνοδο της τιμής της βενζίνης.

Τόνισε ότι υπάρχει ένα μικρό κομμάτι ποδηλατόδρομου περιμετρικά της Κομοτηνής, ενώ πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να δημιουργηθεί δίκτυο ποδηλατοδρόμων και μέσα στην πόλη.

Διαβάστε ακόμα:

Δέντρο ανακύκλωσης στην Κομοτηνή!

Κομοτηνή: Περπατούσε και ”πάγωσε” από το φόβο του – Αιτία, ένας μπλε σάκος με καλώδια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε