Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πολιτική αλητεία – Αρχηγός κόμματος ”απέκρυβε” σπίτι στη Σαντορίνη

Όχι μόνο δεν έχει δηλώσει στην εφορία το εξοχικό που αγόρασε πριν 10 χρόνια, αλλά εμφανίζεται να έχει καταβάλλει μόλις 19.484 ευρώ για σπίτι στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η κυρία Πία Κγερσγκαάρντ είναι η αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος ”Λαϊκό Κόμμα της Δανίας” (DFP), που χτίζει… καριέρα βρίζοντας τους Έλληνες ως φοροφυγάδες και ασύδοτους, ενώ τόσο η ίδια όσο και οι βουλευτές της τάσσονται κατά οποιασδήποτε βοήθειας προς την Ελλάδα και τις υπόλοιπες υπερχρεωμένες χώρες.

Η σπουδαία όμως αυτή πολιτικός, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ekstra Bladet, αγόρασε ένα εξοχικό στην Σαντορίνη πριν από ολόκληρα 10 χρόνια και δεν έχει πάει ποτέ στην εφορία της χώρας της να το δηλώσει.

Σκανδαλώδες όμως είναι και το τίμημα που κατέβαλε για να το αποκτήσει καθώς φέρεται να έχει δώσει μέσω μεσαζόντων μόλις 19.484 ευρώ στον προηγούμενο ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Στη Δανία, που η φοροδιαφυγή είναι τόσο σπάνια όσο και ο καύσωνας, οι εφημερίδες ”σταυρώνουν” την Πία Κγερσγκαάρντ με πρωτοσέλιδα όπως ”Αγόρασε με ένα γλειφιτζούρι παραθεριστικό σπίτι στην Ελλάδα”.

Διαβάστε επίσης :

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε