Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Πολλή δουλειά και λίγα λόγια” λέει ο νέος υφυπουργός ΕΣΠΑ Κυριάκος Βιρβιδάκης

ΦΩΤΟ από το FlashNews
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Ο Κυριάκος Βιρβιδάκης, όπως ανακοίνωσε στις δύο το μεσημέρι ο Σίμος Κεδίκογλου, μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου, τοποθετείται με απόφαση του Πρωθυπουργού νέος υφυπουργός στο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με αρμοδιότητα τη διαχείριση του ΕΣΠΑ.

Όπως σχολίασε στο Flashnews.gr ο κ. Βιρβιδάκης “Πολλή δουλειά και λίγα λόγια” …
Ανέφερε ότι μετά την ορκωμοσία του που θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα κάνει επίσημες δηλώσεις.

Ο κ. Βιρβιδάκης μάλιστα αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό δια τηλεφώνου για την τοποθέτησή του στη Κυβέρνηση και ενώ βρίσκονταν στο αεροδρόμιο “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” έτοιμος να ταξιδέψει στην Τουρκία, καλεσμένος σε συμπόσιο για την τρομοκρατία ως Πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.

Η ενημέρωση του κ. Βιρβιδάκη έγινε στο “παρα πέντε” καθώς όπως ανέφερε στο Flashnews.gr, είχε περάσει τον έλεγχο των εισιτηρίων όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα από τον Πρωθυπουργό.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε:
“Ευχαριστώ πολύ τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη του. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού θα ανταποκριθώ με επιτυχία στη μεγάλη πρόκληση”.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον ορισμό του νέου υφυπουργού εισηγήθηκε ο αρμόδιος υπουργός, επίσης κρητικής καταγωγής κ. Κωστής Χατζηδάκης, ενώ στόχος του Πρωθυπουργού με τον ορισμο ειδικού Υφυπουργού για τη διαχείριση του ΕΣΠΑ είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων.

Διαβάστε ακόμα:

Υπουργικό: Ο Κυριάκος Βιρβιδάκης ορκίζεται αύριο υφυπουργός ΕΣΠΑ

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο σύζυγος υποψήφιας της Χρυσής Αυγής για την επίθεση σε αλλοδαπούς!

Ηράκλειο: Οικογένεια κτηνοτρόφων έκρυβε όπλα και βαρέλια με χασίς!

Χανιά: Καταγγέλλουν γυναίκα αξιωματικό της πυροσβεστικής για καψώνια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε