Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Πορείες και σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πορείες και σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας εργαζομένων για τους όρους της νέας δανειακής σύμβασης και τα νέα μέτρα που ζητά η τρόικα πραγματοποιήθηκαν και σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας, της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας των ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ.

Η συγκέντρωση των ΕΚΘ-ΕΔΟΘ πραγματοποιήθηκε στις 10.30 π.μ. έξω από το ΕΚΘ, όπου χαιρέτισαν εκπρόσωποι του ΕΚΘ, της ΕΔΟΘ και μία εργαζόμενη του ΟΕΕ.

Ακολούθησε πορεία στην οποία συμμετείχαν και σωματεία της «Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα» και κινήσεις της αριστεράς που έκαναν προσυγκέντρωση στην Καμάρα. Η πορεία κατέληξε στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Μετά την πορεία, μέλη της πρωτοβουλίας των πρωτοβάθμιων σωματείων έκαναν συμβολική κατάληψη στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στις 11.30 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο άγαλμα του Βενιζέλου και ακολούθησε πορεία που κατέληξε στο ίδιο σημείο.

Συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους στην οδό Τσιμισκή πραγματοποιούν και οι Αγανακτισμένοι, οι οποίοι θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στο προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους θα διαδηλώσουν με μηχανοκίνητη πορεία με ελληνικές σημαίες και οι «Μοτοσικλετιστές Εν Δράσει».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε