Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Πώς έπιασε τους ομήρους ο Ριζάι

Πώς έπιασε τους ομήρους ο Ριζάι

Διαβάστε το χρονικό του θρίλερ που είναι σε εξέλιξη στις φυλακές Μαλανδρίνου από το βράδυ του Σαββάτου.

Η ώρα είναι 8 το βράδυ και οι 12 σωφρονιστικοί υπάλληλοι που εκείνη την ώρα είχαν βάρδια ξεκινούν την καταμέτρηση.

Ο Ριζάι με άλλους δύο συγκρατούμενούς του με αυτοσχέδια μαχαίρια καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τους 6 σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Με την απειλή ότι έχουν πάνω τους χειροβομβίδες και ότι ο Ριζάι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά, φτάνουν στον εσωτερικό προθάλαμο των φυλακών με σκοπό να βγουν στο προαύλιο.

Στο μεταξύ οι άλλοι 6 σωφρονιστικοί υπάλληλοι προλαβαίνουν και κλειδώνουν τις πόρτες και ο Ριζάι με τους υπόλοιπους δεν φτάνουν τελικά στον προαύλιο χώρο των φυλακών.

Ο ένας σωφρονιστικός κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του Ριζάι και απο εκείνη την ώρα ο Αλβανός κακοποιός με τους συγκατούμενούς του κρατάει ομήρους 5 σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Οι πληροφορίες για τις χειροβομβίδες δεν επιβεβαιώνονται ενώ ο Ριζάι υποστηρίζει ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά (200γρ. C4).

Γύρω στις 11 φτάνει στις φυλακές διαπραγματευτής μαζί με εισαγγελέα καθώς επίσης και 3 ομάδες των ΕΚΑΜ 1 από Πάτρα και 2 από Αθήνα. Οι ομάδες έχουν οπτική επαφή με τον Ριζάι χωρίς να έχει αυτός μαζί τους.

Μέχρι και τις 4 το πρωί η διαπραγμάτευση γινόταν μέσω κινητών τηλεφώνων. Μάλιστα μαζί του επικοινώνησαν τόσο ο δικηγόρος του όσο και η Σούλα οι οποίοι τον κάλεσαν να παραδοθεί. Εκείνος όμως βρίσκεται σε υπερδιέγερση (σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει χρήση ουσιών) και δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω.

Απο τις 4 τα ξημερώματα και μετά η επικοινωνία γίνεται μέσω ασυρμάτων.

Διαβάστε

Αποφασισμένος για όλα ο Ριζάι – Συνεχίζει να κρατά ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Μαλανδρίνου

Καρέ – καρέ η πρώτη απόδραση με ελικόπτερο στην Ελλάδα

Στην “υπηρεσία” του Αλκέτ Ριζάι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο Μαλανδρίνο – Πιάστηκαν πριν βάλουν ναρκωτικά στη φυλακή
 

Προκλητική συνέντευξη Αλκέτ Ριζάι: “Θα αποδράσω και πάλι”

Ριζάι προς εισαγγελέα: εσύ θα τα πεις με τη Σέχτα!

 
Αποφυλακίστηκε η περιβόητη Σούλα του Ριζάι 

Αλήθειες και ψέμματα για την αποτυχημένη απόδραση του Βλαστού – Οι πληροφορίες μαϊμού με τις οποίες προσπάθησαν να παραπλανήσουν τις αρχές

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε