Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πρέβεζα: Αρχιφύλακας συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Πρέβεζα: Αρχιφύλακας συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Στα χέρια της Αστυνομίας ;έπεσε μετά από συντονισμένη επιχειρηση, Αρχιφύλακας που υπηρετούσε σε Τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων…

Συγκεκριμένα στη 01.30 σήμερα τα ξημερώματα, οι Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο του Αρχιφύλακα, αφού εκείνος είχε απομακρυνθεί από το σημείο.

Στο έδαφος, δίπλα στο ΙΧ βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, παρέμειναν στην περιοχή και λίγο μετά τις 5 το πρωί, όπου ο Αρχιφύλακας επέστρεψε ως συνοδηγός σε άλλο όχημα και επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, τράπηκε σε φυγή, Ωστόσο δεν κατάφερε να διαφύγει αφού μετά από τις αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Οι δύο τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ τα ναρκωτικά και το όχημα του αστυνομικού, κατασχέθηκαν. Εις βάρος του Αρχιφύλακα σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε