Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρέβεζα: Έσκασε το λάστιχο του τρακτέρ και… έστειλε δύο στο νοσοκομείο! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το PamePreveza
ΦΩΤΟ από το PamePreveza

Το πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα Τετάρτη λίγο μετά τις 16:30 σε κατάστημα βουλκανιζατέρ στην Πρέβεζα και έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή ιδιοκτητών και πελατών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο συνεργείο.

Ένα λάστιχο πίσω τροχού από το τρακτέρ, το οποίο βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του συνεργείου, έσκασε με αποτέλεσμα το μεγάλο οστικό κύμα και ο αέρας που ελευθερώθηκε, να τραυματίσει όσους βρίσκονταν στον χώρο.
Δύο από αυτούς, πιθανών πελάτες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

ΦΩΤΟ από το PamePreveza

Όπως διαβάζουμε στο PamePreveza, ο ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και στο μέτωπο και πιθανών να κριθεί η εισαγωγή του στο χειρουργείο, ενώ δύο από τους παρευρισκόμενους αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ακοή.

Η “έκρηξη” ήταν τόσο δυνατή που ο θόρυβος ακούστηκε έως και 1.000 μέτρα μακριά, με άλλους καταστηματάρχες που βρίσκονταν στην περιοχή να αναζητούν το σημείο απ όπου προήλθε.

ΦΩΤΟ από το PamePreveza

Από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια ενός άλλου καταστήματος που βρίσκεται κοντά ενώ ζημιές δημιουργήθηκαν σε τζαμαρία καταστήματος που απέχει πάνω από 30 μέτρα μακριά και βρέθηκε μπροστά στο οστικό κύμα.

Επίσης ζημιές έπαθε και το παρμπρίζ αυτοκινήτου που βρίσκονταν στον αύλιο χώρο.
Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά το αστυνομικό τμήμα της Πρέβεζας.

Διαβάστε ακόμα:

Σέρρες: Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της περιοχής

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε