Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρέβεζα: ”Σύρραξη” και προσαγωγές για ένα πανό της Χρυσής Αυγής!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προσπάθησαν να κατεβάσουν πανό του συνδέσμου και έγιναν αντιληπτοί από μέλη του κόμματος…

Δύο επεισόδια εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην Πρέβεζα και στην περιοχή του Φόρου. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 24.00 το βράδυ δύο νεαροί προσπάθησαν να κατεβάσουν πανό της Χρυσής Αυγής που είχε αναρτηθεί στον κόμβο στον Φόρο.

Σε καφετέρια κοντά στον κόμβο βρίσκονταν μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία όταν αντιλήφθηκαν τους νεαρούς επενέβησαν προκειμένου να τους εμποδίσουν. Ακολούθησε λεκτική διαμάχη μέχρι που στο σημείο έφτασαν περιπολικά της αστυνομίας. Στο επεισόδιο δεν δόθηκε συνεχεία αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα κάνοντας συστάσεις στους εμπλεκόμενους.

Όμως τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί. Ένα νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγη ώρα μετά και συγκεκριμένα μετά τη 01.00 τα ξημερώματα όταν ένας άλλος νεαρός σταμάτησε στο σημείο και επιχείρησε να σκίσει το πανό. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής επενέβησαν για δεύτερη φορά.

Κάποια άτομα όμως συνεπλάκησαν, συμφωνά με αποκλειστικές πληροφορίες του pamepreveza.gr, με τον νεαρό με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία για δεύτερη φορά. Τρία περιπολικά έφτασαν στο σημείο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ οι εμπλεκόμενοι στο πρόσφατο επεισόδιο μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση.

Τελικά λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα όλοι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό αποχώρησαν από την αστυνομία χωρίς να γίνουν μηνύσεις. Βέβαια για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πανό δεν γλίτωσε αφού κάποιος ή κάποιοι κατάφεραν τελικά να το κατεβάσουν τις πρώτες πρωινές ώρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βέροια:Στο σκαμνί 8 μέλη της Χρυσής Αυγής-Έξω φρενών ο Μιχαλολιάκος!

Ξανά στο δικαστήριο σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Δείτε την προεκλογική ομιλία του Η. Κασιδιάρη – “Να παίρνουν σειρά κι άλλοι” – ΒΙΝΤΕΟ

Εμφανίστηκε επιτέλους ο Κασιδιάρης!

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Κασιδιάρη για την επίθεσή του στην Λ Κανέλη

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε