Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρέβεζα: Χτύπησε το σπίτι τους κεραυνός, την ώρα που έτρωγαν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι τοίχοι του σπιτιού μαύρισαν ενώ καταστράφηκε ολόκληρη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση – Οι γονείς και η κόρη τους στάθηκαν τυχεροί…

Άγιο είχαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού χθες το μεσημέρι (22-01-2013) στο χωριό Κρυοπηγή στην Πρέβεζα όταν αυτό χτυπήθηκε από κεραυνό. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 14:00, όταν ένας ισχυρός κεραυνός έπεσε στο σπίτι την στιγμή που μέσα σε αυτό ήταν τρία άτομα.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ από τον κεραυνό κάηκαν όλες οι ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού, ενώ καταστράφηκε ολόκληρη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Σε επικοινωνία που είχε το pamepreveza.gr με τον αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ. Παντελή Μπαρτζώκα, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, είπε ότι ο κεραυνός που έπληξε την οικία κατέστρεψε τα πάντα. Ακόμα και σε πολλά σημεία του σπιτιού μαύρισε ο τοίχος, αλλά ευτυχώς ο άντρας και δύο γυναίκες που ήταν μέσα σε αυτό δεν έπαθαν τίποτε εκτός βέβαια από το ισχυρό σοκ που υπέστησαν και τις μεγάλες υλικές ζημιές.

Η ΔΕΗ που ενημερώθηκε και έφτασε στο σπίτι προέβη στις κατάλληλες ενέργειες διακοπής της ηλεκτροδότησης του σπιτιού έως ότου αποκατασταθούν τα προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ήπειρος: Σκότωσαν το μωρό τους επειδή έκλαιγε με δολοφονικό χτύπημα στο κεφάλι!

Ρέθυμνο: Ισόβια για τον στραγγαλισμό γριούλας στο σπίτι της!

Κρήτη: Μετά το χτένισμα οι Μαροκινοί ”κούρεψαν” τον κομμωτή!

Βόλος: Οικογενειακό εμπόριο ναρκωτικών – Μάνα, κόρη και γιος με χειροπέδες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε