Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρέβεζα:Κατάφεραν να βγουν πριν εκραγεί το αυτοκίνητό τους-Φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ από pamepreveza.gr
ΦΩΤΟ από pamepreveza.gr

Όλα έγιναν στην εθνική οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο ύψος του χωριού Λυγιά, όταν…

το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες τυλίχθηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, στο σημείο έφτασαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής εκ των οποίων το ένα από την Πάργα προκειμένου να συνδράμει στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο πρανές του δρόμου στο οποίο επεκτάθηκε λόγω των ανέμων.

Επίσης στο σημείο έφτασε και περιπολικό με αστυνομικούς της τροχαίας Πρέβεζας οι οποίοι ρύθμιζαν την κυκλοφορία σε έναν δρόμο που παρουσιάζει το διάστημα αυτό ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 18:00 το απόγευμα όταν στο αυτκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Πρέβεζα και στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, ακούστηκε ένας ισχυρός θόρυβος, σαν έκρηξη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιβαινόντων στο όχημα.

Ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητο αμέσως, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων και βγαίνοντας από αυτό εκδηλώθηκε αμέσως η φωτιά. Ευτυχώς οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από το αυτοκίνητο πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες και καεί ολοσχερώς. Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά τελικά προήλθε από έκρηξη στον καταλύτη του οχήματος.

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν όμως εκείνη την ώρα στην περιοχή, ήταν η αιτία η φωτιά να επεκταθεί και σε πρανές του δρόμου, παρά τις προσπάθειες των επιβατών αλλά και κόσμου που έσπευσε να βοηθήσει να την σταματήσουν.

Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Πρέβεζας, δύο οχήματα της οποίας έφτασαν σε σύντομο χρόνο, μιας και βρίσκονταν στην φωτιά στο Κοτσανόπουλο και με την συνδρομή ενός οχήματος από την Πάργα, κατάφεραν να περιορίσουν και να σβήσουν την φωτιά που έκαψε μια μικρή έκταση, εμποδίζοντας την να επεκταθεί σε ελαιώνες που βρίσκονταν από την κάτω πλευρά του δρόμου. Δείτε το βίντεο του pamepreveza.gr…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο:Μανιασμένη επίθεση κουκουλοφόρων σε μετανάστες-Φόβος από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα!

Καστοριά:Χαροπαλεύει οδηγός των ΚΤΕΛ, που αντί για νερό ήπιε ποτάσα!

Πάτρα: Άρπαξε το μωρό από τη μάνα και το φίλησε στο στόμα!

Η εξέλιξη των πύρινων μετώπων στη χώρα

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε