Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Προετοιμάζονται τα Μάταλα για το reunion των Χίπις. Δείτε φωτογραφίες

φωτό από cretalive.gr
φωτό από cretalive.gr

Λίγες μέρες πριν το Διεθνές Φεστιβάλ των χίπις που θα πραγματοποιηθεί στα Μάταλα από τις 11-13 Ιουνίου, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες από το Δήμο και τους κατοίκους για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού.

Σε ρυθμούς ’60s και 70’s συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το πολυαναμενόμενο Φεστιβάλ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο.

Υστερα από πρωτοβουλία του δήμου Φαιστού -σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς Συλλόγους Ματάλων και Πιτσιδίων και την Τοπική Κοινότητα της περιοχής- τόσο η πλατεία των Ματάλων όσο και οι γύρω δρόμοι μετατράπηκαν σ’ ένα μεγάλο καμβά.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr δεκάδες πολίτες, όλων των ηλικιών, συμμετέχουν στο βάψιμο των δρόμων με κεντρική θεματική τους Hippies.

φωτό από cretalive.gr

Σήματα ειρήνης, οικολογικά μηνύματα γίνονται σύνθημα σε κάθε γωνία των Ματάλων.

Προετοιμασίες γίνονται παράλληλα για την παρέλαση των αυτοκινήτων 60s και 70s με κάποια από αυτά να είναι ήδη έτοιμα.

φωτό από cretalive.gr

Ήδη κάποιοι επισκέπτες από το εξωτερικό και κυρίως τη Γερμανία έχουν φτάσει, ενώ πολλοί αναζητούν κατάλυμα την τελευταία στιγμή. Τα δωμάτια ωστόσο στα Μάταλα είναι κλεισμένα, ενώ λίγα έχουν απομείνει στις γύρω περιοχές.

φωτό από cretalive.gr

Για την κάλυψη του μέγιστου δυνατού αριθμού των αναγκών, ο δήμος Φαιστού θα διαθέτει δωρεάν θέσεις στο Camping των Ματάλων, από την Παρασκευή 10 Ιουνίου έως και την Τρίτη 14.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε