Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Προς παραίτηση ο Δήμαρχος Τρικκαίων γιατί… λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν

ΦΩΤΟ από το TrikalVoicei
ΦΩΤΟ από το TrikalVoicei

Κατά 60% μειωμένοι είναιΚεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι που έλαβε ο Δήμος για τον Ιούλιο και αδυνατεί πλέον να εξασφαλίσει μισθοδοσία και εισφορές. Ο Χρ. Λάππας θα καταθέσει πρόταση για ομαδικές παραιτήσεις συναδέλφων του στην ΚΕΔΕ…

Όπως διαβάζουμε στο TrikalaVoice, ο Δήμος Τρικκαίων έλαβε για τον τελευταίο μήνα μέσω ΚΑΠ 758.000 ευρώ από τα οποία στα ταμεία του έφτασαν οι… 426.000 ευρώ, λόγω δόσεων που παρακρατούνται για χρέη.

“Αυτά τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε για στραγάλια” λέει ο δήμαρχος συμπληρώνοντας πως “η πρότασή μου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στις 30 Αυγούστου θα είναι ξεκάθαρη. Να κλείσουμε τους Δήμους και να παραιτηθούμε όλοι. Δεν γίνεται σε μια εποχή που η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να σηκώσει μεγάλο βάρος για την καθημερινότητα του ίδιου του πολίτη οι πόροι να βαίνουν συνεχώς μειωμένοι, ενώ την ίδια ώρα τα… έξοδα στη Βουλή, συνεχίζονται. Δεν πάει άλλο”.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων είχε το πρωί συνεργασία με τον αρμόδιο επί των οικονομικών αντιδήμαρχο Γιώργο Στουρνάρα και ακολούθως συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συλλόγου εργαζομένων.
Όπως και ο Γ. Στουρνάρας είπε “τα χρήματα δεν επαρκούν για τη μισθοδοσία, ούτε για τις βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις του Δήμου. Θα προτείνουμε να μην πληρώσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές, έτσι ώστε να μπορέσουμε τουλάχιστον να δώσουμε κάποια χρήματα στους δημοτικούς υπαλλήλους”…

Διαβάστε ακόμα:

Βόλο: Πήγε με μαχαίρι στο γραφείο του Δημάρχου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε