Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Πρωτοφανής υπόθεση με όπλα και ναρκωτικά στην Κρήτη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε θρίλερ εξελίσσεται η επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε Κίσαμο και Ελαφονήσι κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν τεράστιες ποσότητες επικίνδυνων όπλων και ναρκωτικών!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται σήμερα το πρωί όπου κατά τη διάρκεια έρευνας της αστυνομίας στο σπίτι 45χρονου, εντοπίστηκε ένα 45άρι και ποσότητα χασίς περίπου 50 γραμμαρίων, αλλά αυτά, όπως αποδείχτηκε ήταν μόνο η αρχή.
Οι έρευνες των αρχών, που μέχρι και αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη, συνεχίστηκαν στο Ελαφονήσι με πρωτοφανή αποτελέσματα για τα δεδομένα της Κρήτης!

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, mέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί χιλιάδες σφαίρες όλων των διαμετρημάτων, ακόμα και αντιαρματικού πολυβόλου, ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός πολύ μεγάλης ισχύος έτοιμος για “χρήση”, μεγάλη ποσότητα ζελατοδυναμίτιδα, μεγάλος αριθμός πυροκροτητών, σιγαστήρες, γεμιστήρες, διόπτρες, πολεμικά τουφέκια καθώς και 2 κιλά χασίς.

Τα ευρήματα, έκαναν τους αστυνομικούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους και δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση καθώς θα πρέπει να διευκρινιστεί ο λόγος που ο 45χρονος είχε στην κατοχή του ενα τέτοιο “επαγγελματικό” οπλοστάσιο.

O 45χρονος, αγρότης στο επάγγελμα, που συνελήφθη κατά τη διάρκεια της πρώτης επιχείρησης στο σπίτι του, αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφριά, τρεις αστυνομικοί.

Διαβάστε ακόμα:

Ανατριχίλα! Διευθυντής σχολείου, ο γιος του, ένας γιατρός και ένας στρατιωτικός πίσω από υλικό παιδοφιλίας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε