Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Πρώτος ο Αρναουτάκης στην περιφέρεια Κρήτης

Με καταμετρημένες τις ψήφους στο 90% των εκλογικών τμημάτων ο Σταύρος Αρναουτάκης προηγείται με 49,49%.

Δεύτερος έρχεται ο Δημήτρης Γιαννουλάκης με 18,18% και ακολουθούν ο υποψήφιος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης με 14,14%, ο υποψήφιος του ΚΚΕ Στυλιανός Ορφανός με 6,6%, ο Γιώργος Σταθάκης με 5,5% και ο Αντώνης Ανηψητάκης με 3,3%.

Το ποσοστό συμμετοχής βρίσκεται στο 67,52%.

«Κερδίσαμε το στοίχημα των εκλογών, γιατί για εμάς η δεύτερη θέση στην οποία μας κατάταξε ο λαός της Κρήτης ισοδυναμεί με νίκη». Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη», Δημήτρης Γιαννουλακης, φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε που φέρει δεύτερο το συνδυασμό του.

Κάναμε την έκπληξη είπε, καταφέραμε να στρέψει όλη η Ελλάδα τα μάτια της, πάνω μας. Η ευθύνη μας είναι ίδια είτε είμαστε πρώτοι είτε δεύτεροι. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο η δεύτερη θέση ισοδυναμεί για εμάς με νίκη αντίστοιχη της πρώτης θέσης ανέφερε ο κ. Γιαννουλακης .

Και για αυτή την εξέλιξη θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους υποψήφιους, τα στελέχη του συνδυασμού και πάνω από όλα τους ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν. Και φυσικά την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μας στήριξε δυναμικά από την πρώτη μέρα αυτού του αγώνα, είπε ο κ. Γιαννουλάκης .

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε