Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πτώση ελικοπτέρου: Όταν ο άτυχος χειριστής “πέταγε” για αμερικανικό ριάλιτι [pics]

ΦΩΤΟ από το cycladesvoice
ΦΩΤΟ από το cycladesvoice

– Η είδηση για την πτώση του ελικοπτέρου “πάγωσε” όλη τη χώρα
– Όλοι μιλούν για έναν έμπειρο χειριστή με πολλές ώρες πτήσεις στο ενεργητικό του
– Το 2015 είχε πάει στη Νάξο όπου πετούσε για τις ανάγκες αμερικανικού ριάλιτι
– Δείτε φωτογραφίες του άτυχου χειριστή με το ελικόπτερό του

Συγκλονισμένη είναι όλη η χώρα από την πρωινή τραγωδία στον υδροβιότοπο του Σχοινιά με την πτώση του ψεκαστικού ελικοπτέρου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ένας να τραυματιστεί.

Ο χειριστής του ελικοπτέρου Δημήτρης Πρέντζας, ένας από τους νεκρούς, ήταν έμπειρος πιλότος όπως λένε όσοι τον γνώριζαν, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Αερολέσχης Νάξου, Νίκος Κουτελιέρης. “Τον Δημήτρη τον γνωρίσαμε όταν ήρθε στη Νάξο ως συνεργαζόμενος με την παραγωγή του αμερικάνικου ριάλιτι “Below Deck” (κάτω από το κατάστρωμα) όταν γυριζόταν το 2015 στη Νάξο”, λέει στο CycladesVoice ο πρόεδρος της Αερολέσχης Νάξου.

“Βοηθήσαμε το Δημήτρη να βρει χώρο για να μοντάρει το ελικόπτερο, που μετέφερε χωρίς τους έλικες με πλοίο στη Νάξο, προκειμένου να κάνει χαμηλές πτήσεις για τα γυρίσματα του “Below Deck” από αέρος” διευκρινίζει ο Νίκος Κουτελιέρης, που δηλώνει συγκλονισμένος στο άκουσμα του τραγικού δυστυχήματος και του θανάτου του εκπαιδευτή και πολύ έμπειρου πιλότου, συνταξιούχου της Πολεμικής Αεροπορίας με πολλές ώρες πτήσεις.

Στις φωτογραφίες, τον βλέπετε με το ελικόπτερό του.

ΦΩΤΟ από το cycladesvoice

ΦΩΤΟ από το cycladesvoice

Πηγή: cycladesvoice

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε