Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πτώση ελικοπτέρου: Πένθος στην Αιτωλοακαρνανία για τον χειριστή – Τα συγκινητικά λόγια του ανιψιού του

ΦΩΤΟ από agriniosite
ΦΩΤΟ από agriniosite

Το ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας με τρεις ανθρώπους, έπεσε λίγο πριν από τις 10 το πρωί σε υγρότοπο στον Σχοινιά, με δύο από αυτούς να χάνουν τη ζωή τους και έναν να τραυματίζεται.

Την τελευταία πνοή τους άφησαν ο έμπειρος χειριστής του ελικοπτέρου και ο φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο. Ο πιλότος, ήταν συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας με πολλές ώρες πτήσης και καταγόταν από την Ναύπακτο. Συγγενείς και φίλοι του άτυxου Δημήτρη σύμφωνα με το agriniosite, είναι συντετριμμένοι τόσο στην Ναύπακτο όσο και στην υπόλοιπη Αιτωλοακαρνανία.

Mάλιστα συγκλονίζει το τελευταίο αντίο του ανιψιού του στον αγαπημένο του θείο, o oποίος μιλώντας στο agriniosite ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

“Αγαπητέ φίλε και Θείε Δημήτρη, ποτέ δεν πίστευα ότι θα βρεθώ σε αυτή την δυσάρεστη θέση, να ανακοινώνω τον αποχαιρετισμό του άδικου τέλους σου…. την πτώση με το ελικόπτερό σου, μια δουλειά που τόσο αγαπούσες….. Ήσουν για μένα ο πολύτιμος, ο ανεκτίμητος φίλος, ο συνεργάτης και συγγενής…. ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ η κομψότητα και η ευθύτητα στους τρόπους σου, το επαγγελματικό σου ήθος, η καλοσύνη σου, η σωστή και ψύχραιμη κρίση σου, και το ανεξάντλητο χιούμορ σου που ήταν πάντα παρόντα….
Προνομιούχοι όσοι πορεύτηκαν πλάι σου ….Η αφοσίωση στην οικογένεια σου και στους φίλους σου ήταν απεριόριστη…
Το ήθος και η αξιοπρέπεια στην επαγγελματική σου πορεία φάρος για όλους μας…..
Καλό ταξίδι Μητσάρα, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας …
Είμαστε υπερήφανοι για σένα….γεναιόδωρος μέχρι τέλους…..ένα τέλος που δεν άξιζες……
Καλό ταξίδι, ……δικαιούσαι μια θέση στην Γειτονιά των Αγγέλων…..θα μου μείνει η τελευταία μας βόλτα στην Βαράσοβα…….”

Πηγή: agriniosite

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε