Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πύλος: Βασάνισαν ηλικιωμένο μέχρι θανάτου για να τον ληστέψουν

Πύλος: Βασάνισαν ηλικιωμένο μέχρι θανάτου για να τον ληστέψουν

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε από συγχωριανό του ο άτυχος άντρας.

Φιμωμένος με κομμάτια υφάσματος και δεμένος στα χέρια και τα πόδια με μονωτική ταινία, βρέθηκε χθες το πρωί ο άτυχος 82χρονος. Το πτώμα του συνταξιούχου αγρότη βρήκε χθες ένας συγχωριανός του από το χωριό Αμπελόκηποι, στην Πύλο.

Ο γέροντας φορούσε τις πιτζάμες του και το σπίτι ήταν αναστατωμένο με το περιεχόμενο των συρταριών αδειασμένο στο πάτωμα.

Η αστυνομία κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, με κίνητρο τη ληστεία καθώς, από την επιτόπια αυτοψία και σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ναυπλίου, το θύμα είχε δεχτεί χτύπημα στο πρόσωπο με κλωτσιά ή γροθιά.

Ο θάνατος ωστόσο προήλθε από ασφυξία, και υπολογίζεται στο διάστημα από το απόγευμα της Κυριακής μέχρι τη Δευτέρα το πρωί.

Άμεσα έγιναν αρκετές προσαγωγές, κυρίως αλλοδαπών και οι έρευνες συνεχίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Πυλίας και σε όλο το νομό.

Οι κάτοικοι του χωριού αναζήτουσαν τον ηλικιωμένο καθώς νωρίτερα το ίδιο πρωί η εργαζόμενη στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”, που τον αναζήτησε δεν κατάφερε να τον βρει και ανησύχησε.

Η προανάκριση για την εξιχνίαση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε