Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πύργος: Ξυλοδαρμός γιατρού με γροθιές και κουτουλιές – Μια ερώτηση άναψε φωτιές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Απίστευτες καταστάσεις στα επείγοντα του νοσοκομείου Πύργου. Μήνυση από τον γιατρό που δέχθηκε την επίθεση…

Θύμα επίθεσης έπεσε ένας γιατρός στο νοσοκομείο του Πύργου, την ώρα που εξέταζε ασθενή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Οι οξύθυμοι συγγενείς ήθελαν να ενημερωθούν άμεσα για την κατάσταση του ανθρώπου τους και όταν ο γιατρός τους ζήτησε να περιμένουν να ολοκληρώσει την εξέταση του επιτέθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω ασθενής έφτασε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κ.Υ. Γαστούνης, ως τραυματίας τροχαίου, στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στο χειρουργικό τμήμα των Επειγόντων ο αρμόδιος γιατρός ανέλαβε να τον εξετάσει για να διαγνώσει την κατάσταση του. Όμως οι δύο συγγενείς του που τον συνόδευαν, αντέδρασαν όταν πλησίασαν να ρωτήσουν για την κατάσταση του και ο γιατρός τους ζήτησε να βγουν έξω, για να ολοκληρώσει την εξέταση.

Σύμφωνα με την καταγγελία του γιατρού, ο ένας από τους δύο δράστες τον χτύπησε με κεφαλιά και ο δεύτερος με γροθιά. Ο γιατρός κάλεσε την Αστυνομία, όμως μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί οι δύο δράστες είχαν τραπεί σε φυγή. Όμως ο τραυματίας παρέμεινε σε νοσηλεία στο νοσοκομείο. Ο γιατρός έκανε μήνυση στο Α.Τ. Πύργου και οι δράστες αναζητούνται.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε