Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πύργος: Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο – BINTEO

ΦΩΤΟ από το patrisnews.com
ΦΩΤΟ από το patrisnews.com

Διχόνοια και πολλές εντάσεις προκάλεσε την Τρίτη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Πύργου, το θέμα του ΤΕΙ Πύργου και του σχεδίου “Αθηνά”, το οποίο απασχολεί το τελευταίο διάστημα την πρωτεύουσα του δήμου, με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Γαβρίλη Λιατσή να ζητά εμμέσως την παραίτηση του δημάρχου Πύργου, Μάκη Παρασκευόπουλου!

Όπως διαβάζουμε στο patrisnews.com κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, λίγο μετά την ενημέρωση που έγινε στο Σώμα από τον δήμαρχο Μάκη Παρασκευόπουλο, ο οποίος είπε με λεπτομέρειες όσα συζητήθηκαν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα,
ακούστηκαν αρκετές απόψεις, με τον κ. Λιατσή να επιρρίπτει ευθύνες για τις αλλαγές που δημιουργούνται στο ΤΕΙ στη δημοτική αρχή και στον δήμαρχο της πόλης του Πύργου, τονίζοντας πως το ΤΕΙ χάνει τη μοναδικότητά του.

Δείτε το βίντεο της ΟΡΤ

Με σκληρά λόγια για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το θέμα των ΤΕΙ η δημοτική αρχή Πύργου, μίλησε ο Γαβρίλης Λιατσής μόλις πήρε τον λόγο, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του δημάρχου, Μάκη Παρασκευόπουλου, ο οποίος με τη σειρά του άφησε αιχμές για την πολιτική που ακολουθεί η παράταξη του κ.Λιατσή. Μάλιστα, ο κ. Παρασκευόπουλος επεσήμανε, απευθυνόμενος προς τον κ.Λιατσή πως η παράταξη ανέμενε να κλείσει το ΤΕΙ ώστε να «εκμεταλλευτεί» πολιτικά το κενό που θα δημιουργούσε αυτό.

Παραλίγο στα χέρια Λιατσής-Σκαρτσιάρης

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης οι έντονες στιγμές που δημιουργήθηκαν με αφορμή το θέμα των ΤΕΙ ήταν πάρα πολλές, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το ξέσπασμα του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Γαβρίλη Λιατσή, προς το πρόσωπο του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Σκαρτσιάρη.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο κ.Σκατρτσιάρης άφησε αιχμές κατά του κ. Λιατσή για τη διαχείριση του δήμου την περίοδο της δημοτικής του θητείας και για τα όσα η δικαιοσύνη ερευνά, αναφέροντας το όνομα του συλληφθέντος πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Κάπου εκεί, τα αίματα άναψαν με τον κ.Λιατσή να κινείται απειλητικά προς τον κ. Σκαρτσιάρη όπου τον αποκάλεσε «κότα» με την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πύργου να εκρήγνυται.

Διαβάστε ακόμα:

Κέρκυρα: Οι κλέφτες πήγαιναν βράδυ και έψαχναν για… λάδι!

Απίστευτο! Ο Σαξώνης πληρώνεται ακόμα από το Δήμο Θεσσαλονίκης!

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει ξανά αύριο το ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλάς”!

Ηλεία: Ανατριχιαστική ομολογία – ”Τον βασανίζαμε για 4 μέρες και μετά τον πνίξαμε”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε