Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πύργος: Νεκρή σε τροχαίο η Γεωργία Παπαγιάννη – Κατέρρευσαν τα παιδιά και οι γονείς της [pics]

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Μια νεκρή μητέρα δύο παιδιών είναι ο τραγικός απολογισμός του νέου τροχαίου δυστυχήματος. Αποκαλυπτικές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας…

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες στην άσφαλτο. Ακόμα ένας άνθρωπος χάθηκε πρόωρα και άδικα σε τροχαίο δυστύχημα. Αυτή τη φορά συνέβη στην παλιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, έξω από την Πάτρα με θύμα μια 47χρονη από το Κούμανι Ηλείας. Νεκρή είναι η Γεωργία Παπαγιάννη κάτοικος εν ζωή Άνω Αχαΐας, μητέρας δύο ενήλικων παιδιών. Το δυστύχημα συνέβη στην θέση Ταραντέλα, στο ύψος του Αλισσού στις 15.25 χθες το μεσημέρι. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος με κατεύθυνση προς Πάτρα, ένα Skoda Octavia, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με σφοδρότητα πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 47χρονη, ενώ ένα ακόμα αυτοκίνητο που ακολουθούσε το Nissan Almera της άτυχης γυναίκας συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 47χρονη εξέπνευσε αμέσως μετά τη σύγκρουση. Ο 24χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου όπου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος. Η τραγική είδηση του θανάτου της 47χρονης που εργαζόταν ως σχολική φύλακας στο σχολείο των Τσουκαλαίκων, δεν άργησε να μαθευτεί…

Πρώτα στην Πάτρα στην οικογένειά της, το σύζυγο και τα δύο παιδιά της και έπειτα στο Κούμανι, στους γονείς και τα τέσσερα αδέρφια της. Η Γεωργία ήταν γνωστή και αγαπητή στο χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τόπο που επισκεπτόταν σε κάθε ευκαιρία μιας και δεν ήταν μακριά από την περιοχή που διέμενε στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τελευταίοι πληροφορήθηκαν το θλιβερό μαντάτο οι γονείς της, που κατέρρευσαν. Το χωριό που βρίσκεται στην καρδιά του δρυοδάσους της Φολόης, βυθίστηκε στο πένθος, καθώς το χαμόγελο της 47χρονης Γεωργίας έσβησε για πάντα.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε