Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πύργος: Συγκίνηση για τον θάνατο του Διονύση Παπασωτηρίου – Η άγνωστη ιστορία με τον αγαπημένο του σκύλο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Διονύσης Παπασωτηρίου ήταν ένας άνθρωπος μοναχικός – Αν και ως νεαρός πέρασε αρκετές δυσκολίες, μπλέκοντας σε δύσκολα «μονοπάτια», βρήκε τη δύναμη να ξεμπλέξει και να συνεχίσει τη ζωή του…

Τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει την απομόνωση. Ζούσε μόνος, σε ένα παράπηγμα, σε αγροτική περιοχή στο Κατσαρού, σαν «ερημίτης». Μοναδική συντροφιά του Διονύση Παπασωτηρίου, ήταν τα δυο του σκυλάκια, με τα οποία έβγαινε βόλτα που και που. Αγαπούσε πολύ τα ζώα και του είχε στοιχίσει η απώλεια του σκύλου του, που πριν λίγα χρόνια του είχε σώσει τη ζωή, μετά από πτώση με το δίκυκλό του όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά. Ο σκύλος του, έμεινε στο σημείο και το γάβγισμά του έκανε τους διερχόμενους να σταματήσουν και να εντοπίσουν τον άτυχο άνδρα τραυματισμένο.

Ο Διονύσης Παπασωτηρίου ήταν μοναχικός άνθρωπος. Αν και ως νεαρός πέρασε αρκετές δυσκολίες, μπλέκοντας σε δύσκολα «μονοπάτια», ωστόσο, βρήκε τη δύναμη να ξεμπλέξει και να συνεχίσει τη ζωή του ήρεμα και χωρίς να πειράξει και να ενοχλήσει ποτέ κανέναν.

«Έβλαψε μόνο τον εαυτό του» λένε οι συγχωριανοί του, σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατό του, αφού ήταν αγαπητός και πάντα χαιρετούσε όποιον συναντούσε στο διάβα του. Την τελευταία φορά που τον είδαν τα αδέλφια του, ήταν στα μέσα της εβδομάδας και γι’ αυτό, την Παρασκευή, τον αναζήτησαν.

Τον εντόπισε ο αδελφός του μέσα στο «παράπηγμα» που ζούσε κοντά στο ποτάμι, πεσμένο στο έδαφος και αναίσθητο. Η Αστυνομία, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια ενώ «απαντήσεις» για τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Αστυνομία. Η κηδεία του, θα γίνει το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κατσαρού.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε